ΣΠΟΡ

Στέφανος Τσιτσιπάς: Ανησυχία για τον τραυματισμό του – Όσα είπε ο πατέρας του!

Στέφανος Τσιτσιπάς: Ανησυχία για τον τραυματισμό του – Όσα είπε ο πατέρας του!

Στέφανος Τσιτσιπάς: Πιο σοβαρός απ' ότι αρχικά έδειχνε φαίνεται ότι είναι ο τραυματισμός του Έλληνα πρωταθλητή, η συμμετοχή του οποίου στο τουρνουά της Βιέννης είναι αμφίβολη.

Ο Τσιτσιπάς «κουβαλούσε» στο Roland Garros έναν τραυματισμό από το ATP 1000 της Ρώμης, γι' αυτό τον λόγο δεν μπόρεσε να είναι και ανταγωνιστικός στο πέμπτο σετ του ημιτελικού με τον Νόβακ Τζόκοβιτς.

Ο Έλληνας πρωταθλητής είχε αποφασίσει, πριν από το ματς με τον Σέρβο, να μην αγωνιστεί στο «500άρι» της Αγίας Πετρούπολης, το οποίο διεξάγεται αυτή την εβδομάδα. Όπως ανέφερε κι ο ίδιος στόχος του είναι να επιστρέψει στο ATP 500 της Βιέννης, το οποίο ξεκινάει στις 26 Οκτωβρίου.

Ο πατέρας και προπονητής του, Απόστολος Τσιτσιπάς, πάντως, δεν εμφανίστηκε τόσο αισιόδοξος καθώς όπως ανέφερε στην εκπομπή Top Spin της Cosmote TV, οι εξετάσεις που έκανε μετά το Roland Garros έδειξαν ότι η θλάση είναι αρκετά μεγάλη και θα χρειαστεί να μείνει εκτός για δύο εβδομάδες πριν επιστρέψει στις προπονήσεις.

Αξίζει να αναφέρουμε ότι μετά τη Βιέννη, ακολουθεί το «1000άρι» του Παρισιού, το οποίο είναι και το τελευταίο τουρνουά πριν τα ATP Finals, εκεί όπου ο Τσιτσιπάς θα επιδιώξει να υπερασπιστεί τον τίτλο του.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr