ΣΠΟΡ

Στέφανος Τσιτσιπάς: Επιστρέφει στη δράση από τη Βιέννη κόντρα στον Στρουφ

Στέφανος Τσιτσιπάς: Επιστρέφει στη δράση από τη Βιέννη κόντρα στον Στρουφ
Μπαίνει στη μάχη του τουρνουά της Βιέννης ο Στέφανος Τσιτσιπάς
InTime

Στέφανος Τσιτσιπάς: Μετά την εντυπωσιακή πορεία στο Ρολάν Γκαρός, ο Έλληνας πρωταθλητής μπαίνει στη μάχη του ATP 500 της Βιέννης με αντίπαλο τον Γερμανό τενίστα.

Επιστρέφει στη δράση ο Στέφανος Τσιτσιπάς την Τετάρτη (28/10), αντιμετωπίζοντας τον Γερμανό Γιαν Λέναρντ Στρουφ στον πρώτο γύρο του τουρνουά ATP 500 της Βιέννης. Ο Έλληνας πρωταθλητής μετά τη μεγαλειώδη πορεία ως τα ημιτελικά του Ρολάν Γκαρός έβαλε τέλος στις διακοπές του για να μπει στη μάχη του τουρνουά στην Αυστρία.

Θυμίζουμε πως ο Στέφανος Τσιτσιπάς δεν πήρε μέρος στο τουρνουά της Αγίας Πετρούπολης λόγω τραυματισμού, έκανε θεραπείες στην Αθήνα – όπου έκανε παρέα με τον Γιάννη Αντετοκούνμπο και τον Εμμανουήλ Καραλή – και πλέον είναι πανέτοιμος να επιστρέψει στα κορτ για να διαγράψει μια ακόμα εντυπωσιακή πορεία.

Στη Βιέννη, λοιπόν, ο Έλληνας πρωταθλητής θα αρχίσει από τον πρώτο γύρο και θα αντιμετωπίσει την Τετάρτη (28/10) τον Γιαν Λέναρντ Στρουφ. Ο Γερμανός είναι το Νο34 της παγκόσμιας κατάταξης της ATP και θα βρεθεί απέναντι στον Τσιτσιπά σε αγώνα που θα αρχίσει μετά τις 16:30, με την τηλεοπτική μετάδοση να είναι προγραμματισμένη από το Cosmote Sport 6 HD.

Στο παρελθόν ο Τσιτσιπάς έχει αντιμετωπίσει τέσσερις φορές τον Στρουφ με τις νίκες να είναι μοιρασμένες. Η τελευταία νίκη του Έλληνα τενίστα ήρθε στα προημιτελικά του τουρνουά στο Ντουμπάι, ενώ το 2019 είχε νικήσει στη Σόφια με τον Γερμανό να κερδίζει σε Βαρκελώνη και Σινσινάτι. Σε περίπτωση που ο Στέφανος Τσιτσιπάς περάσει από τον Στρουφ, πιθανότατα θα αντιμετωπίσει στον επόμενο γύρο τον Βούλγαρο Γκριγκόρ Ντιμιτρόφ.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Κορονοϊός - Κρούσματα σήμερα: «Μολυσμένη» όλη η Ελλάδα - Ποιες περιοχές κινδυνεύουν