ΣΠΟΡ

Τραγωδία για τον Μπράνκο Γκάιτς – Έχασε το αγέννητο παιδί του από κορονοϊό

Τραγωδία για τον Μπράνκο Γκάιτς – Έχασε το αγέννητο παιδί του από κορονοϊό
Ο πρώην προπονητής του ΑΟ Θήρας, βιώνει ένα οικογενειακό δράμα
InTime

Δράμα δίχως τέλος για την οικογένεια του Μπράνκο Γκάιτς, καθώς η σύζυγός του νόσησε από κορονοϊό ενώ κυοφορούσε δίδυμα και έχασε το ένα από τα δυο έμβρυα.

Γνωστός και αγαπητός στους Έλληνες φιλάθλους είναι ο Σέρβος προπονητής βόλεϊ, Μπράνκο Γκάιτς, που ήταν ως το καλοκαίρι τεχνικός της ομάδας γυναικών του ΑΟ Θήρας. Ο Γκάιτς αποφάσισε να μην συνεχίσει στη Σαντορίνη για να γυρίσει στο Βελιγράδι μαζί με την εγκυμονούσα σύζυγό του και τις κόρες τους και να οργανώσει τη δική του ακαδημία.

Η μοίρα, όμως, χτύπησε πολύ σκληρά τον Σέρβο προπονητή ο οποίος είδε τη σύζυγό του να νοσεί από κορονοϊό και από ιατρική αμέλεια να χάνει το ένα από τα δυο έμβρυα, ενώ κινδύνευσε και η ζωή της.

Ο ίδιος ο Μπράνκο Γκάιτς εξιστόρησε τις στιγμές αγωνίας που έζησε σε τηλεοπτικό σταθμό της χώρας του. Όπως εξήγησε, την τελευταία ημέρα του Οκτωβρίου η σύζυγός του ένιωσε έντονη αδιαθεσία και έχοντας συμπτώματα κορονοϊού πήγε στο νοσοκομείο όπου εργαζόταν ο γιατρός που την παρακολουθούσε. Το νοσοκομείο δεν ήταν αναφοράς και οι γιατροί εκεί της συνέστησαν να επιστρέψει στο σπίτι της.

Ο Μπράνκο Γκάιτς με τη σύζυγό τουFacebook

Λίγη ώρα αργότερα, η Νατάσα Γκάιτς παραπονέθηκε για έντονες ενοχλήσεις και αποφάσισε να πάει σε άλλο νοσοκομείο. Εκεί οι γιατροί που την εξέτασαν της είπαν πως δεν έχει πρόβλημα με την κύηση και πως δεν μπορούσε να μείνει στο νοσοκομείο λόγω κορονοϊού. Εν τέλει, στις 3 Νοεμβρίου η Νατάσα Γκάιτς διακομίστηκε στο πρώτο νοσοκομείο που είχε επισκεφθεί και της είχαν αρνηθεί την εισαγωγή της.

Από τον πρώτο υπέρηχο διαπιστώθηκε πως το ένα έμβρυο είχε ήδη πεθάνει ενώ η γυναίκα αμέσως εισήχθη στο χειρουργείο. Οι γιατροί κατάφεραν να σώσουν τη Νατάσα Γκάιτς και το δεύτερο παιδί, το οποίο είναι υπό μηχανική υποστήριξη. Αξίζει να σημειωθεί πως η μητέρα μεταφέρθηκε σε άλλο νοσοκομείο αφού είχε νοσήσει από κορονοϊό και είχε ήδη συμπτώματα βαριάς πνευμονίας.

Το συγκλονιστικό μήνυμα του Μπράνκο ΓκάιτςFacebook

Μια ημέρα μετά τη συνέντευξη του Μπράνκο Γκάιτς, στην οποία μεταξύ άλλων είπε «Να μην χαθεί κανένα άλλο αγγελούδι από την αβλεψία των γιατρών», η διοίκηση του νοσοκομείου του Βελιγραδίου σε ανακοίνωσή του διέψευσε τις καταγγελίες του γνωστού προπονητή. Όπως ήταν λογικό, ο Σέρβος τεχνικός ξέσπασε και μέσω των social media κατήγγειλε την κατάσταση που επικρατεί στη γειτονική χώρα στο σύστημα υγείας.

«Εδώ αν δεν έχεις κάποιον γνωστό να σε βοηθήσει δεν έχεις την ίδια αντιμετώπιση κι η κατάσταση στο σύστημα υγείας είναι πραγματικά τραγική», ανέφερε μεταξύ άλλων με τα σχόλια να είναι συντριπτικά υπέρ του και να ζητούν να αποδοθούν ευθύνες για την ανείπωτη τραγωδία που προκλήθηκε στην οικογένειά του.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr

Διαβάστε επίσης:

Κρούσματα σήμερα: Εφιάλτης σε Αττική, Θεσσαλονίκη, Λάρισα - Όλη η Ελλάδα μολυσμένη