ΣΠΟΡ

Στέφανος Τσιτσιπάς: «Λύγισε» στον... τελικό της πρεμιέρας των ATP Finals (video)

Στέφανος Τσιτσιπάς: «Λύγισε» στον... τελικό της πρεμιέρας των ATP Finals (video)

Στέφανος Τσιτσιπάς: Σε ένα... remake του περσινού τελικού, ο Έλληνας πρωταθλητής ηττήθηκε με 2-1 σετ από τον Ντόμινικ Τιμ στην πρεμιέρα των ATP Finals του Λονδίνου.

Όντας, ενδεχομένως, ακόμα επηρεασμένος από τον τραυματισμό του, ο Τσιτσιπάς δεν μπόρεσε να παίξει υψηλού επιπέδου τένις, κάτι που απαιτείται από τη στιγμή που μιλάμε για το τουρνουά των κορυφαίων της σεζόν.

Κάπως έτσι μολονότι πάλεψε σκληρά δεν μπόρεσε να αποφύγει την ήττα στο πρώτο του ματς στα ATP Finals κόντρα στον Τιμ, τον οποίο είχε νικήσει στον περσινό τελικό.

Όχι ότι κι ο Αυστριακός είναι στην καλύτερη δυνατή κατάσταση αλλά ήταν πιο αποφασιστικός στις λεπτομέρειες, εκεί που τελικά κρίθηκε κι η επικράτηση του.

Το πρώτο σετ έφτασε στο tie break, όπου ο Τιμ έκανε μια εντυπωσιακή μίνι αντεπίθεση από το 3-5 και το πήρε με 7-5. Στο δεύτερο σετ, ο Τσιτσιπάς έβγαλε αντίδραση και έμεινε ζωντανός καθώς το κέρδισε με 6-5.

Στο τρίτο και καθοριστικό σετ, όμως, είδε τον αντίπαλο του να κάνει νωρίς break και τελικά να το παίρνει με 6-3, πανηγυρίζοντας και τη νίκη.

Εικόνες από το ματς του Τσιτσιπά...

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr

Διαβάστε επίσης:

Στρατός Ξηράς: «Φορτώνει» νησιά και Έβρο με τα φονικά Spike NLOS – Γιατί τα… τρέμουν οι Τούρκοι