ΣΠΟΡ

Το πιο δυνατό κορίτσι στον κόσμο: Εφτάχρονη σηκώνει 80 κιλά και ονειρεύεται Ολυμπιακούς Αγώνες!

Το πιο δυνατό κορίτσι στον κόσμο: Εφτάχρονη σηκώνει 80 κιλά και ονειρεύεται Ολυμπιακούς Αγώνες!

Η Ρόρι Φαν Ουλφτ είναι ένα αξιαγάπητο εφτάχρονο κοριτσάκι, το οποίο όμως προπονείται σαν επαγγελματίας αρσιβαρίστρια.

Μάλιστα, είναι ήδη πρωταθλήτρια στο Εθνικό Πρωτάθλημα Νέων στην κατηγορία κάτω των 30 κιλών. Για την ακρίβεια είναι η νεότερη στις ΗΠΑ, με τον πατέρα της Κάβαν να δηλώνει με περηφάνια ότι: «Είναι δίκαιο να πούμε ότι είναι το πιο δυνατό κοριτσάκι στον κόσμο».

Ο κορονοϊός έχει κάνει δύσκολη τη ζωή όλων των αθλητών, ωστόσο η Ρόρι συνεχίζει τη σκληρή της προπόνηση κι ευελπιστεί ότι σύντομα θα λάβει μέρος σε διεθνείς διοργανώσεις. Μεγάλο της όνειρο, φυσικά, είναι η συμμετοχή στους Ολυμπιακούς Αγώνες.

Η μικρή από τον Καναδά μπορεί να σηκώσει 80 κιλά στο deadlift, 32 κιλά στο αρασέ και 42 στο ζετέ, με τον πατέρα της να τονίζει ότι αυτό που κάνει είναι ασφαλές για την κόρη του. Αξίζει αναφέρουμε ότι πέρα από την άρση βαρών, η 7χρονη ασχολείται και με την ενόργανη γυμναστική.

Ο Κάβαν τονίζει ότι: «Η ασφάλεια της είναι προτεραιότητα όλων. Εξελίσσεται στην προπόνηση της και στα δύο αθλήματα, με προσοχή και μεθοδικότητα». Επίσης, κατά τη διάρκεια των αγώνων φοράει ψεύτικα τατουάζ καθώς θεωρεί ότι είναι... κουλ.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Lockdown: Ανακοινώθηκε η παράταση – Δείτε μέχρι πότε