ΣΠΟΡ

Σάλος στις ΗΠΑ: Ομάδα απέλυσε τον GM της – Κατηγορείται για σεξουαλική παρενόχληση σε ρεπόρτερ

Σάλος στις ΗΠΑ: Ομάδα απέλυσε τον GM της – Κατηγορείται για σεξουαλική παρενόχληση σε ρεπόρτερ

ΗΠΑ: Σάλος έχει προκληθεί στο επαγγελματικό πρωτάθλημα μπέιζμπολ, καθώς μια από τις δημοφιλέστερες ομάδες του MLB, οι Νιου Γιορκ Μετς απέλυσαν τον GM του, Τζάρεντ Πόρτερ, έπειτα από καταγγελία για σεξουλική παρενόχληση σε γυναίκα ρεπόρτερ.

Ένα ακόμα περιστατικό σεξουαλικής παρενόχλησης έκανε την εμφάνιση του στον αθλητισμό των ΗΠΑ, με τους Μετς να ανακοινώνουν την απόλυση του General Manager, Τζάρεντ Πόρτερ.

Ο 41χρονος κατηγορείται για κατ' εξακολούθηση σεξουαλική παρενόχληση γυναίκας ρεπόρτερ, στην οποία σύμφωνα με όσα αναφέρει το ESPN, έστειλε πάνω από 60 ερωτικά μηνύματα και φωτογραφίες ακατάλληλου περιεχομένου.

Ο Τζάρεντ ΠόρτερAP Images

Όπως αναφέρουν τα δημοσιεύματα στην άλλη άκρη του Ατλαντικού, ο Πόρτερ γνώρισε τη δημοσιογράφο σε ένα ασανσέρ στο Yankee Stadium (έδρα των Νιου Γιορκ Γιάνκις) τον Ιούνιο του 2016, όταν ακόμα εργαζόταν για τους Σικάγο Καμπς. Από την πρώτη στιγμή της πρότεινα επίμινα να βγουν για ποτό, ενώ όταν εκείνη δεν ανταποκρίθηκε συνέχισε να την παρενοχλεί, στέλνοντας ερωτικές φωτογραφίες.

Το δημοσίευμα του ESPNESPN.com

«Ολοκληρώσαμε την συνεργασία μας με τον Τζάρεντ Πόρτερ. Στην αρχική μου συνέντευξη τύπου μίλησα για τη σημασία της ακεραιότητας και το εννοούσα. Πρέπει να υπάρχει μηδενική ανοχή απέναντι σε αυτόν τον τρόπο συμπεριφοράς» γνωστοποίησε στο twitter ο ιδιοκτήτης της ομάδας, Στίβεν Κοέν.

Επίσης, ο σύλλογος σε ανακοίνωση του ανέφερε: «Οι πράξεις του Τζάρεντ, όπως προκύπτει από τα γεγονότα που αποκαλύφθηκαν χθες το βράδυ, δεν κατάφεραν να ανταποκριθούν στα πρότυπα του συλλόγου, σχετικά με τον επαγγελματισμό και την προσωπική συμπεριφορά».

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Ερντογάν: Αυτοί θα τον «καθαρίσουν» – Αποκάλυψη - «βόμβα» για το ταπεινωτικό τέλος του «σουλτάνου»