ΣΠΟΡ

Στέφανος Τσιτσιπάς: Άφωνος μετά τον θρίαμβο - «Άφησα την ψυχή μου στο γήπεδο» (videos)

Στέφανος Τσιτσιπάς: Άφωνος μετά τον θρίαμβο - «Άφησα την ψυχή μου στο γήπεδο» (videos)

Στέφανος Τσιτσιπάς: Όπως ήταν φυσικό ο Έλληνας πρωταθλητής δεν μπορούσε να περιγράψει με λόγια το σπουδαίο επίτευγμα του.

Μια ιστορική ανατροπή πέτυχε ο Τσιτσιπάς στον αγώνα των «8» με αντίπαλο τον Ράφα Ναδάλ, επιστρέφοντας από το 0-2! Μάλιστα έγινε μόλις ο τρίτος που καταφέρνει κάτι τέτοιο σε αγώνα με τον σπουδαίο Ισπανό.

Μετά το τέλος του ματς, ο Έλληνας πρωταθλητής δεν μπορούσε να περιγράψει τα συναισθήματα του κι όπως ανέφερε έμεινε... άφωνος.

«Είμαι άφωνος, δεν έχω λόγια για να περιγράψω τι συνέβη μόλις στο γήπεδο. Είναι απίστευτο το συναίσθημα» ήταν οι πρώτες ατάκες του Τσιτσιπά αμέσως μετά το τέλος του συγκλονιστικού αγώνα με τον Ναδάλ.

Στη συνέχεια ο 22χρονος τενίστας, υπογράμμισε: «Το τένις μου μιλάει από μόνο του. Δεν μπορώ να πιστέψω ότι παλεύω σε τέτοιο επίπεδο, είναι μοναδικό συναίσθημα. Άφησα την ψυχή μου στο γήπεδο. Ξεκίνησα πολύ νευρικά. Δεν ξέρω τι ακολούθησε... Πέταξα σαν μικρό πουλί, όλα λειτουργούσαν υπέρ μου. Δεν περιγράφονται τα συναισθήματά μου».

Οι καλύτερες στιγμές

Δείτε τις καλύτερες στιγμές από τη ματσάρα του Έλληνα τενίστα με τον σπουδαίο Ισπανό, το οποίο κράτησε τέσσερις ώρες και κρίθηκε στο τρίτο σετ!

Ποιος είναι ο αντίπαλός του στους «4»

Ο Έλληνας πρωταθλητής θα παίξει με τον Ντανίλ Μεντβέντεφ που έχει 19 σερί νίκες. Νωρίτερα, ο Ρώσος πήρε μία πολύ άνετη νίκη απέναντι στον συμπατριώτη του Αντρέι Ρούμπλεφ.

Ο 25χρονος Ρώσος σημείωσε τη 19η συνεχόμενη νίκη του στο tour, επικρατώντας με 7-5, 6-3, 6-2 του αήττητου μέχρι σήμερα συμπατριώτη του.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Καιρός - Σάκης Αρναούτογλου: Αυτή είναι η τάση για τον υπόλοιπο Φεβρουάριο μετά την «Μήδεια»