ΣΠΟΡ

Στέφανος Τσιτσιπάς: Ασταμάτητος στη Βαρκελώνη – Διέλυσε τον Αλιασίμ και πέρασε στον ημιτελικό

Στέφανος Τσιτσιπάς
AP Images

Στέφανος Τσιτσιπάς: Ο Έλληνας τενίστας επικράτησε πανεύκολα 2-0 σετ του Φέλιξ Οζέ Αλιασίμ στον προημιτελικό του Open της Βαρκελώνης και πέρασε με άνεση στον ημιτελικό του τουρνουά ATP.

Ολοταχώς για έναν ακόμα τίτλο, τον δεύτερο συνεχόμενο μετά από αυτόν στο Μόντε Κάρλο, οδεύει ο Στέφανος Τσιτσιπάς.

Ο Έλληνας σούπερ σταρ του παγκοσμίου τένις αντιμετώπισε στον προημιτελικό του Barcelona Open τον Φέλιξ Οζέ Αλιασίμ και δεν χρειάστηκε παρά κάτι λιγότερο από μιάμιση ώρα για να επικρατήσει 2-0 σετ του Καναδού και να πανηγυρίσει την πρόκριση στον ημιτελικό.

Ο Τσιτσιπάς ήταν καταιγιστικός από την αρχή και δεν άφησε περιθώρια αντίδρασης στον αντίπαλό του, κερδίζοντας 6-3 το πρώτο σετ. Με την ίδια δυναμική μπήκε και στο δεύτερο σετ ο Έλληνας τενίστας, κάνοντας αρκετά break στο σερβίς του Αλιασίμ με αποτέλεσμα να επικρατήσει εκ νέου 6-3.

Έτσι, ο Έλληνας πρωταθλητής θα αγωνιστεί στον ημιτελικό του Barcelona Open όπου θα αντιμετωπίσει τον Γιανίκ Σίνερ.

Ο Ιταλός, νο19 στην παγκόσμια κατάταξη, έκανε την έκπληξη και κατάφερε να αποκλείσει τον Αντρέι Ρούμπλεφ, φιναλίστ στο Μόντε Κάρλο όπου πήρε τον τίτλο ο Τσιτσιπάς, και να βρεθεί στα ημιτελικά.

Στο άλλο ταμπλό των προημιτελικών, ο «βασιλιάς» της χωμάτινης επιφάνειας, Ράφα Ναδάλ, αντιμετωπίζει τον Κάμερον Νόρι ενώ συγκρούονται και οι Σβάρτσμαν-Μπούστα. Οι νικητές αυτών των αγώνων θα αναμετρηθούν στον άλλο ημιτελικό για να προκύψουν οι φιναλίστ του τελικού.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Συμφωνία - μαμούθ ΕΕ - Pfizer/BioNTech για προμήθεια 1,8 δισ. δόσεων του εμβολίου