ΣΠΟΡ

Στέφανος Τσιτσιπάς: Το standing ovation των Ισπανών – Η απογοήτευση εξελίχθηκε σε χιούμορ (videos)

Στέφανος Τσιτσιπάς

Στέφανος Τσιτσιπάς – Ράφα Ναδάλ: Ο Έλληνας πρωταθλητής έφτασε μια... ανάσα από ακόμη μια εντυπωσιακή ανατροπή, ωστόσο ο τίτλος κατέληξε στον «βασιλιά του χώματος».

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς έδωσε μια μεγάλη μάχη με τον κορυφαίο της χωμάτινης επιφάνειας, άγγιξε τον πρώτο τίτλο σε ATP 500, αλλά μετά από 3 ώρες και 38 λεπτά λύγισε από τον Ράφα Ναδάλ.

Μετά το τέλος του αγώνα ο 23χρονος τενίστας δεν μπορούσε να κρύψει την απογοήτευση του για τη χαμένη ευκαιρία, ωστόσο κέρδισε το θερμό χειροκρότημα από τον κόσμο που παρακολούθησε τον τελικό.

Στην πατρίδα του Ναδάλ και σε ένα γήπεδο που φέρει το όνομα του Ισπανού θρύλου, το κοινό χάρισε ένα standing ovation στον Τσιτσιπά, κάτι που δείχνει πολλά για την τρομερή προσπάθεια που κατέβαλε.

«Ράφα, ποιος τίτλος ήταν αυτός;»

Η κίνηση του κόσμου φαίνεται πως αποτέλεσε μια τονωτική ένεση για τον Στέφανο, ο οποίος κατά τη διάρκεια των δηλώσεων του έκανε πλάκα με τους τίτλους του Ναδάλ, ο οποίος από την πλευρά του συνεχάρη τον Έλληνα τενίστα για τη γενικότερη παρουσία του το 2021.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Τσιτσιπάς...

«Τι εβδομάδα κι αυτή. Απόλαυσα τη διαμονή μου στη Βαρκελώνη αυτή την εβδομάδα. Ευχαριστώ τους διοργανωτές. Μας είχαν λείψει όλα αυτά τα μεγάλα τουρνουά, όπως κι ο κόσμος στις εξέδρες.

Συγχαρητήρια Ράφα, ποιος τίτλος είναι αυτός; Ο 28ος; Το αξίζεις, είσαι από τους καλύτερους στο άθλημά μας. Προφανώς δεν είμαι ο πρώτος που στο λέω. Δεν είναι ό,τι καλύτερο να παίζεις μαζί σου, αλλά συγχαρητήρια σε εσένα και σε όλη την ομάδα.

Η ομάδα μου έχει βοηθήσει σημαντικά σε όσα έχω καταφέρει. Ευχαριστώ που με στηρίζετε πάντα. Όποιες και αν είναι οι καταστάσεις. Εύχομαι κάποια στιγμή να δούμε και στην Ελλάδα μία τέτοια διοργάνωση, όπως το Barcelona Open. Είναι ένα υπέροχο μέρος η Βαρκελώνη»

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Το «πλήγμα» Μπάιντεν σε Ερντογάν: Τι σημαίνει η αναγνώριση της γενοκτονίας των Αρμενίων- Γιατί τώρα