ΣΠΟΡ

Στέφανος Τσιτσιπάς: Με το... δεξί στο Roland Garros - Πάτησε γκάζι και το έκανε εύκολο! (vids+pics)

Στέφανος Τσιτσιπάς: Με το... δεξί στο Roland Garros - Πάτησε γκάζι και το έκανε εύκολο! (vids+pics)

Στέφανος Τσιτσιπάς: Ο Έλληνας τενίστας ξεκίνησε αγχωμένος, αλλά στη συνέχεια έδειξε το καλό του πρόσωπο κι επικράτησε 3-0 σετ του Ζερεμί Σαρντί, στην πρεμιέρα του στο Roland Garros

Ο Τσιτσιπάς μπήκε περισσότερο σφιγμένος απ' όσο θα έπρεπε στον πρώτο του αγώνα στο Grand Slam του Παρισιού με αποτέλεσμα για περίπου... ενάμισι σετ να δυσκολευτεί κόντρα στον έμπειρο Γάλλο.

Στη συνέχεια, όμως, ανέβασε την απόδοση του κι έδειξε το πραγματικό του πρόσωπο, φτάνοντας εύκολα στην πρόκριση στον επόμενο γύρο του δεύτερου major τουρνουά της χρονιάς.

Ο Σαρντί έβαλε δύσκολα στον 23χρονο τενίστα, ο οποίος χρειάστηκε το tie break για να κάνει το 1-0, ωστόσο στη συνέχεια έδειξε σκληράδα στο παιχνίδι του κι ήταν αποτελεσματικός στα κρίσιμα σημεία του αγώνα.

Τελικά, έπειτα από δύο ώρες και πέντε λεπτά, επικράτησε με 3-0 σετ (7-6 (6), 6-3, 6-1) και πέρασε στον επόμενο γύρο, όπου θα αντιμετωπίσει έναν εκ των Σεμπάστιαν Κόρντα και Πέδρο Μαρτίνεζ.

Με τον Ντόμινικ Τιμ να πέφτει θύμα έκπληξης (αποκλείστηκε από το Νο68, Πάμπλο Αντούχαρ) και την Big-3 (Τζόκοβιτς, Ναδάλ, Φέντερερ) να είναι στο πάνω μέρος του ταμπλό, ο Έλληνας τενίστας έχει μπροστά του μία μεγάλη ευκαιρία για να φτάσει μέχρι τον τελικό! Για να συμβεί αυτό, βέβαια, θα πρέπει να διαχειριστεί αυτό το «βάρος» και να δείξει ξανά πόσο ικανός είναι στο χώμα, όπως έχει κάνει μέχρι τώρα στη σεζόν.

Τα highlights

Οι δηλώσεις του Στέφανου

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Eκτέλεση στα Σεπόλια: Είχαν προσπαθήσει να τον σκοτώσουν άλλες 3 φορές - Τον «γάζωσε» και έφυγε