ΣΠΟΡ

Στέφανος Τσιτσιπάς: Οι συγκλονιστικές αντιδράσεις κι η... μεγάλη αφιέρωση! (photos+videos)

Στέφανος Τσιτσιπάς

Στέφανος Τσιτσιπάς: Το παιχνίδι του Έλληνα τενίστα με τον Αλεξάντερ Σβέρεφ έμοιαζε με... τρενάκι του λούνα παρκ, όσον αφορά στα συναισθήματα που προκάλεσε.

Ο Τσιτσιπάς ήταν αυτός που χαμογέλασε στο τέλος, εξασφαλίζοντας την πρόκριση στον τελικό του Roland Garros, αλλά για να φτάσει μέχρι εκεί η εναλλαγή στα συναίσθημα ήταν συγκλονιστική, όπως συνήθως άλλωστε συμβαίνει σε ένα παιχνίδι τένις.

Ο Έλληνας πρωταθλητής ξεκίνησε εντυπωσιακά και προηγήθηκε με 2-0 σετ κι αφού κέρδισε έξι σερί game στο δεύτερο! Στη συνέχεια, όμως, είδε τον Ζβέρεφ να επιστρέφει και να ισοφαρίσει σε 2-2, με το Νο5 της παγκόσμιας κατάταξης να βγάζει εκνευρισμό και κάποια στιγμή έβγαλε ένταση μιλώντας προς τον πατέρα του. Στο κρίσιμο πέμπτο σετ, όμως, έκανε κατάθεση ψυχής...

Μετά το τέλος του αγώνα, ο Τσιτσιπάς πήγε να γράψει μια αφιέρωση στην κάμερα, όπως συνηθίζεται ωστόσο δεν υπολόγισε σωστά τον χώρο. «Ας το κάνουμε για την αγάπη του...», φάνηκε μόνο στην κάμερα χωρίς οι τηλεθεατές να μπορέσουν να καταλάβουν τι ήθελε να πει. Ενδεχομένως, η λέξη που... λείπει να είναι το «αθλήματος», ωστόσο μόνος ο Στέφανος ξέρει σίγουρα.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Στέφανος Τσιτσιπάς: Η ημέρα και η ώρα του τελικού στο Roland Garros