ΣΠΟΡ

Wimbledon: Οριστικό! Την Τρίτη (29/6) η Σάκκαρη – Η βροχή ανέβαλε 16 αγώνες

Μαρία Σάκκαρη

Wimbledon: Μια ημέρα αργότερα από τον αρχικό προγραμματισμό θα πραγματοποιηθεί η πρεμιέρα της Μαρίας Σάκκαρη στο τρίτο Grand Slam της σεζόν.

Το major τουρνουά του Λονδίνου ξεκίνησε με πολλά προβλήματα λόγω της βροχόπτωσης, με αποτέλεσμα να διεξάγονται αγώνες μόνο στο κεντρικό και στο Court 1, τα οποία έχουν σκέπαστρα.

Η κακοκαιρία επηρέασε και την πρεμιέρα της Ελληνίδας τενίστριας, η οποία θα έκλεινε το πρόγραμμα στο Court 12. Υπό φυσιολογικές συνθήκες θα αντιμετώπιζε περίπου στις 20:30 την Αράντσα Ρους, ωστόσο η αναμέτρηση τους μεταφέρθηκε για την Τρίτη (29/6).

Συνολικά, αναβλήθηκαν 16 αγώνες καθώς η βροχή δεν επέτρεψε να ξεκινήσουν ούτε καν τα πρώτα ματς των υπόλοιπων court. Οι καιρικές προγνώσεις κάνουν λόγο για βροχές μέχρι το βράδυ της Δευτέρας, ενώ από αύριο η κατάσταση θα είναι κάπως καλύτερη.

Αντίθετα, κανονικά διεξάγεται η αναμέτρηση του Στέφανου Τσιτσιπά με τον Φράνσις Τιαφό, η οποία βρίσκεται σε εξέλιξη. Ο Έλληνας τενίστας έχει χάσει το πρώτο σετ στο ματς που διεξάγεται στο Court 1.

Μέχρι αυτή την ώρα έχουν αναβληθεί τα παρακάτω ματς...

Evans vs F.Lopez
Shapovalov vs Kohlschreiber
Herbert vs Andujar
Lajovic vs Simon
Zhang vs Hoang
Korda vs De Minaur
Buzarnescu vs. V.Williams
Ka.Plikova vs. Zidansek
Sakkari vs. Rus
Mertens vs. Dart
Li vs. Podoroska
Jabeur vs. Peterson
Vekic vs. Potapova
Martincova vs. Riske
Rogers vs. Stosur
Zhu vs. Barthel

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Freedom Pass - Εμβόλιο: Πώς θα λειτουργεί η προπληρωμένη κάρτα και πού θα χρησιμοποιείται