ΣΠΟΡ

Red Bull Art of Motion: Εικόνες που «κόβουν» την ανάσα στο Μικρολίμανο

Red Bull Art of Motion: Εικόνες που «κόβουν» την ανάσα στο Μικρολίμανο
Λευτέρης Παρτσάλης

Ένα από τα εντυπωσιακότερα events freerunning διοργανώθηκε στη χώρα μας!

Οι πιο δυνατοί freerunners του κόσμου βρέθηκαν το Σάββατο στο Μικρολίμανο, χαρίζοντάς μας εντυπωσιακές στιγμές στο Red Bull Art of Motion!

Νικητής της εκπληκτικής πίστας αναδείχτηκε ο 22χρονος Πολωνός, Krystian Kowalewski, «μαγεύοντας» κριτές και θεατές με κάποια από τα πιο δύσκολα και περίπλοκα runs του Red Bull Art of Motion, ενώ η Noa Diorgina από την Ολλανδία έγινε η νέα νικήτρια στην κατηγορία γυναικών - στα 16 χρόνια της μόλις, είναι η νεότερη αθλήτρια που κέρδισε ποτέ το διαγωνισμό.

Η πίστα στήθηκε σε 2 ιστιοφόρα, κάτι το οποίο συνέβη για πρώτη φορά στα χρονικά, με τους αθλητές να δίνουν τη... μάχη τους εν πλω στο πανέμορφο Μικρολίμανο!

«Όταν έμαθα ότι θα διαγωνιζόμασταν πάνω σε ιστιοφόρα, ανησύχησα ότι θα κουνιόντουσαν πολύ κατά τη διάρκεια του run μου. Αλλά τελικά αποδείχθηκε ένα από τα καλύτερα set-ups που είχαμε ποτέ στο Red Bull Art of Motion. Είμαι πιο χαρούμενος από ποτέ!» είπε μετά τη νίκη του ο Κowalewski.

Το Newsbomb.gr και ο φωτογράφος, Λευτέρης Παρτσάλης βρέθηκαν στο Μικρολίμανο και στοRed Bull Art of Motion, απαθανατίζοντας άλματα και runs που... έκοψαν τις ανάσες!

Δείτε στην gallery τις εκπληκτικές εικόνες:

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.