ΣΠΟΡ

Ολυμπιακοί Αγώνες: Στο Ολυμπιακό χωριό η εθνική ομάδα στίβου – «Οι πρώτες εντυπώσεις είναι καλές»

Ολυμπιακοί Αγώνες Olympic Games
segas.gr

Ολυμπιακοί Αγώνες: Η αποστολή της εθνικής ομάδας στίβου έφτασε στο στο Ολυμπιακό χωριό, εκεί όπου κατέλυσε στον 12ο όροφο του κτηρίου που διαμένει η ελληνική Ολυμπιακή Ομάδα.

Οι αθλητές μας αναχώρησαν από το Μισάτο, εκεί όπου βρέθηκαν για δέκα ημέρες, με τους κατοίκους της πόλης να δείχνουν την αγάπη και τη στήριξη προς την ελληνική αποστολή.

Οι αθλητές και αθλήτριες μας για τις επόμενες ημέρες θα μείνουν σε δίκλινα διαμερίσματα, τα οποία θα αποτελέσουν το σπίτι τους. Η αποστολή μας θα κάνει την προπόνηση της σε δύο προπονητικά κέντρα, τα οποία βρίσκονται σε κοντινή απόσταση εκτος του Ολυμπιακού Χωριού, που θα είναι και η μοναδική επαφή τους με την πόλη. Οι αθλητές και αθλήτριες είναι υποχρεωμένοι να παραμένουν στο ολυμπιακό χωριό και να ακολουθούν το υγειονομικό πρωτόκολλο των διοργανωτών.

Η ομάδα άφησε σήμερα το Μισάτο, την πόλη που την αγκάλιασε με τον καλύτερο τρόπο κατά την άφιξη της στην Ιαπωνία. Η προετοιμασία εξελίχθηκε χωρίς προβλήματα και όλοι είναι έτοιμοι να ξεκινήσουν την προσπάθεια τους.

Θετική ήταν η πρώτη εντύπωση της Κατερίνας Στεφανίδη από το Ολυμπιακό Χωριό. Η «χρυσή» ολυμπιονίκης του Ρίο, μετέχει για τρίτη φορά σε Ολυμπιακούς Αγώνες, μετά τη διοργάνωση του Λονδίνου και της Βραζιλίας.

«Οι πρώτες εντυπώσεις από το χωριό είναι πολύ καλές. Ακόμη δεν προλάβαμε να δούμε όλους τους χώρους, ωστόσο τα δωμάτια είναι πολύ μεγαλύτερα και άνετα σε σχέση με τις δύο προηγούμενες διοργανώσεις, όπου μετείχα. Έχουμε το εστιατόριο δίπλα μας και δε χρειάζεται να μπαίνουμε σε λεωφορείο. Από αύριο θα έχουμε καλύτερη εικόνα και των υπολοίπων εγκαταστάσεων», είπε η Στεφανίδη.

Στο ολυμπιακό χωριό δεν μπήκε η ομάδα των βαδιστων μας, που θα ταξιδέψει απευθείας για το Σάπορο την 1η Αυγούστου.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Παπαευαγγέλλου στο Newsbomb.gr: Γιατί θα εμβολιάζονται οι 12-15 – Πώς πήρε την απόφαση η Επιτροπή