ΣΠΟΡ

Ολυμπιακοί Αγώνες: Υπερήφανοι Τσιτσιπάς και Σάκκαρη - «Τιμή να παίζεις για την Ελλάδα»

Ολυμπιακοί Αγώνες Olympic Games
Intime

Ολυμπιακοί Αγώνες 2020: Ο Στέφανος Τσιτσιπάς κι η Μαρία Σάκκαρη εμφανίστηκαν υπερήφανοι που εκπροσωπούν την Ελλάδα στη μεγάλη γιορτή του αθλητισμού στο Τόκιο.

Το ελληνικό δίδυμο επικράτησε 2-0 σετ του καναδικού των Γκαμπριέλα Νταμπρόφσκι και Φελίξ Οζέρ-Αλιασίμ και προκρίθηκε στους «8» του μικτού «διπλού» στο Ολυμπιακό τουρνουά του τένις.

Στις δηλώσεις που έκαναν οι δύο εκπρόσωποι μας μετά το τέλος του αγώνα, αμφότεροι εξέφρασαν τη χαρά τους που αγωνίζονται με το εθνόσημο κι έκαναν λόγο για δίκαιη επικράτηση.

Η Μαρία Σάκκαρη ανέφερε ότι: «Ηταν οδυνηρό και για τους δύο μας να χάσουμε στο ατομικό. Ηταν σκληρό για μένα χθες και σκληρό για τον Στέφανο σήμερα και η νίκη αυτή μας έδωσε ένα μεγάλο χαμόγελο. Νομίζω ότι το αξίζαμε και είναι σημαντικό ότι είμαστε ακόμα στους Ολυμπιακούς Αγώνες».

Από την πλευρά του ο Στέφανος Τσιτσιπάς, τόνισε: «Είναι πολύ τιμητικό που παίζουμε για τη χώρα μας και εκπροσωπούμε τα χρώματα της. Κάθε μέρα που είμαστε εδώ είναι σημαντικό και θέλουμε να μοιράσουμε αυτή την υπερηφάνεια σε όλους. Εχουμε πολλά κοινά με την Μαρία, παλεύουμε και οι δύο και θέλουμε να βγάλουμε το καλύτερο από όλο αυτό»

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Πέτρος Φιλιππίδης: Απευθείας στις φυλακές Τρίπολης - Οι κατηγορίες και το χρονικό της προφυλάκισης