ΣΠΟΡ

Ολυμπιακοί Αγώνες 2020 - Κωπηλασία: Προκρίθηκε στον τελικό του μονού σκιφ ο Στέφανος Ντούσκος

Στέφανος Ντούσκος
AP Photo

Ολυμπιακοί Αγώνες 2020: Μεγάλη εμφάνιση από τον Στέφανο Ντούσκο. Ήταν ο μεγάλος νικητής στη δεύτερη ημιτελική σειρά και προκρίθηκε στον τελικό του Ολυμπιακού τουρνουά του μονού σκιφ!

Ο Γιαννιώτης κωπηλάτης έκανε εξαιρετική εμφάνιση, τέθηκε νωρίς επικεφαλής της κούρσας και από τα 1.000 μέτρα έως τον τερματισμό παρέμεινε πρώτος, φέρνοντας χρόνο 6:41.61.

Ο Ντούσκος έφερε τον καλύτερο χρόνο και από τις δύο ημιτελικές σειρές, γεγονός που τον καθιστά φαβορί για μία θέση στο βάθρο. Κι αυτό γιατί ο πρώτος της 1ης ημιτελικής σειράς, Κγιέτιλ Μπορτς από τη Νορβηγία έφερε χειρότερο χρόνο από τον Έλληνα σκιφίστα και συγκεκριμένα 6:42.92.

Ο Έλληνας πρωταθλητής αγωνίζεται στον τελικό του απλού σκιφ αύριο τα ξημερώματα (30/7) στις 3:45 π.μ. Ο Ντούσκος θα αντιμετωπίσει στον τελικό του απλού σκιφ τον δεύτερο Δανό Σβέρι Νίλσεν (6:44.00) και τον τρίτο Ρώσο Αλεξάντερ Βιαζόφκιν (6:44.56) από την ημιτελική σειρά του, καθώς και τους τρεις πρώτους της 1ης ημιτελικής σειράς, δηλαδή τους Κγιέτιλ Μπορτς (Νορβηγία), Νταμίρ Μαρτίν (Κροατία) και Μιντάουγκας Γκρισκόνις (Λιθουανία).

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Πέτρος Φιλιππίδης: Ύποπτος τέλεσης νέων αδικημάτων - Με ιδιαίτερη σκληρότητα τέλεσε τις πράξεις του