ΣΠΟΡ

Ολυμπιακοί Αγώνες 2020: Έφυγε για το χρυσό η Ελλάδα – Η ώρα και το κανάλι του τελικού με τη Σερβία

Εθνική Ελλάδας Πόλο
InTime

Ολυμπιακοί Αγώνες 2020: Ξεκίνησε από το Ολυμπιακό Χωριό η αποστολή της Εθνικής Ελλάδας, η οποία θα αντιμετωπίσει τη Σερβία στον τελικό του τουρνουά.

Η πιο μεγάλη ώρα... είναι τώρα για την Εθνική Ελλάδας στο πόλο των ανδρών, η οποία είναι μέλος της Stoiximan Tokyo Team. Η «γαλανόλευκη» με τη θριαμβευτική πορεία στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο, έχει φτάσει ως τον τελικό του τουρνουά και θα αντιμετωπίσει τη Σερβία με φόντο το χρυσό μετάλλιο.

Ήδη, τα παιδιά της εθνικής ομάδας και το τεχνικό τιμ έχουν φτάσει σε μια τρομερή επιτυχία καθώς έχουν εξασφαλίσει το ασημένιο μετάλλιο στη χειρότερη περίπτωση, ενώ αν καταφέρουν να «λυγίσουν» και τους «πλάβι» η ελληνική σημαία θα κυματίσει στον υψηλότερο ιστό και θα ακουστεί στην Ιαπωνία ο Εθνικός Ύμνος της χώρας μας.

Λίγο μετά τις 8:10 το πρωί, η αποστολή της ελληνικής ομάδας αναχώρησε από το Ολυμπιακό Χωριό με κατεύθυνση το γήπεδο όπου θα δώσει τον μεγαλύτερο αγώνα της ιστορία της.

Ολυμπιακοί Αγώνες 2020: Πώς και πού θα δείτε τον τελικό ανάμεσα σε Ελλάδα και Σερβία

Ο μεγάλος τελικός είναι προγραμματισμένος για το πρωί της Κυριακής (8/8), στις 10:30 και θα έχει τηλεοπτική μετάδοση από την ΕΡΤ3. Επίσης, μπορείτε να δείτε λεπτό προς λεπτό την εξέλιξη του μέσα από το LIVE του Newsbomb.gr.

Απέναντι στην εθνική, θα βρεθεί η ομάδα που κυριάρχησε στο παγκόσμιο πόλο στα μέσα της προηγούμενης δεκαετίας. Στην κορύφωσή της, αυτή η εθνική Σερβίας δεν είχε αντίπαλο και το απέδειξε κατακτώντας το χρυσό μετάλλιο στο Ρίο, έναν παγκόσμιο και τέσσερις ευρωπαϊκούς τίτλους.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

LIVE BLOG: Λεπτό προς λεπτό όλες οι εξελίξεις για τις φωτιές