ΣΠΟΡ

Ράφα Ναδάλ: «Εμβολιασμός, ο μόνος τρόπος να βγούμε από τον εφιάλτη»

Ραφαέλ Ναδάλ
AP Images

Ράφα Ναδάλ: Ο Ισπανός θρύλος του τένις τάχθηκε υπέρ του εμβολιασμού, υπογραμμίζοντας ότι είναι ο μοναδικός τρόπος για να βγούμε από τον εφιάλτη του κορονοϊού.

Λίγες ώρες μετά τη δήλωση του Στέφανου Τσιτσιπά ότι θα εμβολιαστεί μόνο αν γίνει υποχρεωτικό για τους αθλητές, για το θέμα μίλησε κι ο Ναδάλ, ο οποίος εξέφρασε μια διαφορετική άποψη.

Ο Ισπανός τενίστας, ανέφερε χαρακτηριστικά ότι: «Ο μόνο τρόπος για να βγούμε έξω από αυτόν τον εφιάλτη είναι ο εμβολιασμός. Η ευθύνη μας ως άνθρωποι είναι να το δεχτούμε. Ξέρω ότι υπάρχει ένα ποσοστό ανθρώπων που θα υποφέρουν από παρενέργειες, αλλά τα συμπτώματα του ιού είναι χειρότερα».

Αξίζει να αναφέρουμε ότι στο τένις υπάρχουν υποχρεωτικοί εμβολιασμοί, ωστόσο, μέχρι στιγμής τουλάχιστον, αυτοί δεν αφορούν τους αθλητές. Στο Indian Wells για παράδειγμα, όπως ενημερώθηκε κι ο Έλληνας πρωταθλητής, τόσο οι θεατές όσο κι οι υπάλληλοι είναι υποχρεωμένοι να έχουν κάνει το εμβόλιο.

Ο Τσιτσιπάς είχε πει από την πλευρά του: «Δεν έχω κάνει το εμβόλιο, κανείς δεν μου έχει πει κάτι. Κανένας δεν έχει θεωρήσει υποχρεωτικό το να είσαι εμβολιασμένος. Κάποια στιγμή θα το κάνω, είμαι σίγουρος γι' αυτό, αλλά μέχρι τώρα δεν είναι υποχρεωτικό για να αγωνιστώ, συνεπώς δεν πρόκειται να το κάνω».

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Αφγανιστάν: Σοκαριστικό βίντεο - Άνδρας εγκλωβίζεται στις ρόδες αεροπλάνου και βρίσκει φρικτό θάνατο