ΣΠΟΡ

Μαρία Σάκκαρη: «Δεν είναι εύκολο να είσαι αθλητής – Τολμά να ονειρευτεί όσο λίγοι» (photo)

Μαρία Σάκκαρη
AP Images

Μαρία Σάκκαρη: Η Ελληνίδα αθλήτρια με ποστάρισμα της στο Instagram έπλεξε το εγκώμιο του αθλητή, υπογραμμίζοντας ότι έχει τη δυνατότητα να αποτελεί πηγή έμπνευσης.

Μια ιδιαίτερη αναφορά στην έμπνευση που μπορεί να προσφέρει ένας αθλητής έκανε η Μαρία Σάκκαρη μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στα social media.

Η νεαρή τενίστρια υπογράμμισε ότι ένας αθλητής ονειρεύεται όσο λίγοι κι ότι μπορεί να περάσει καιρός μέχρι να γευτεί τη χαρά της επιτυχίας. Επίσης, έχει την ικανότητα να κάνει την έννοια «εμπνέω» εικόνα, ωστόσο οι δυσκολίες που καλείται να περάσει είναι πολλές.

Αναλυτικά όσα έγραψε: «"Εμπνέω" σημαίνει να δώσω σε κάποιον την παρότρυνση ή την ικανότητα να κάνει κάτι ή να αισθανθεί κάτι. Ο αθλητής δεν το βάζει κάτω. Ο αθλητής τολμά να ονειρευτεί όσο λίγοι. Ο Αθλητής έχει υπομονή. Θα περάσει καιρός μέχρι να γευτεί τη χαρά της επιτυχίας αλλά τελικά η επιτυχία θα έρθει. Ο αθλητής πάντα κερδίζει, είτε πρόκριση είτε την καρδιά σου. Ο αθλητής μπορεί να κάνει την έννοια «εμπνέω», εικόνα". Δεν είναι εύκολο να είσαι αθλητής».

Το insta story της Μαρίας Σάκκαρη

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Λέρος: Τούρκοι ψαράδες έφτασαν μέχρι την... Αγία Μαρίνα - Κίνδυνος θερμού επεισοδίου (video)