ΣΠΟΡ

Χειμερινοί Ολυμπιακοί Αγώνες: Στις 18/10 η Τελετή Αφής της Φλόγας για το «Πεκίνο 2022»

Αφή Ολυμπιακής Φλόγας
Intime

Χειμερινοί Ολυμπιακοί Αγώνες: Η Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή γνωστοποίησε ότι η Τελετή Αφής της Ολυμπιακής Φλόγας θα διεξαχθεί στις 18 Οκτωβρίου στην Αρχαία Ολυμπία.

Η Τελετή θα πραγματοποιηθεί με αυστηρή τήρηση του υγειονομικού πρωτοκόλλου, ενώ θα έχει μικρότερη διάρκεια σε σχέση με το πρόσφατο παρελθόν.

Να θυμίσουμε ότι οι Χειμερινοί Ολυμπιακοί Αγώνες θα διεξαχθούν στο Πεκίνο το διάστημα 4-20 Φεβρουαρίου 2022.

Αναλυτικά η ενημέρωση της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής

«H Eλληνική Ολυμπιακή Επιτροπή σε συνεργασία με την Οργανωτική Επιτροπή των Χειμερινών Ολυμπιακών Αγώνων «Πεκίνο 2022» και με την Διεθνή Ολυμπιακή Επιτροπή ανακοινώνει ότι η Τελετή Αφής της Ολυμπιακής Φλόγας θα γίνει στην Αρχαία Ολυμπία στις 18 Οκτωβρίου.

Λόγω της κατάστασης που έχει δημιουργήσει η πανδημία του Covid-19, η Τελετή Αφής θα πραγματοποιηθεί με αυστηρή τήρηση του υγειονομικού πρωτοκόλλου και η Λαμπαδηδρομία επί ελληνικού εδάφους θα έχει μικρότερη διάρκεια σε σχέση με το πρόσφατο παρελθόν.

Η Ολυμπιακή Φλόγα θα μεταφερθεί από λίγους Λαμπαδηδρόμους στην Αρχαία Ολυμπία και μετά θα ταξιδέψει για την Αθήνα. Την επόμενη ημέρα, 19 Οκτωβρίου, σε Τελετή στο Παναθηναϊκό Στάδιο θα παραδοθεί στην αποστολή της Οργανωτικής Επιτροπής του Πεκίνου.

Οι δύο τελετές στην Αρχαία Ολυμπία και στο Παναθηναϊκό Στάδιο θα πραγματοποιηθούν χωρίς την παρουσία κοινού και θα τις παρακολουθήσουν μόνο διαπιστευμένα άτομα λόγω της πανδημίας του COVID-19.

Οι λεπτομέρειες διαπίστευσης των μέσων ενημέρωσης θα ανακοινωθούν σύντομα».

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Άγριο φονικό στη Ρόδο: Σκότωσε την πρώην του και αυτοκτόνησε – Τι γράφει στο σημείωμα που άφησε

ΕΝΦΙΑ 2021: Εδώ θα βρείτε τα εκκαθαριστικά σας - Τέλος το Taxisnet

Ιωάννα Μαλέσκου: Ξέσπασε για το «κόψιμο» της εκπομπής της - Η απάντηση στην Καινούργιου