ΣΠΟΡ

Στέφανος Τσιτσιπάς: Κακή εμφάνιση και αποκλεισμός – Εκτός ημιτελικών στο Indian Wells (video)

Στέφανος Τσιτσιπάς
AP Images

Στέφανος Τσιτσιπάς: Ο Έλληνας τενίστας ηττήθηκε 2-1 σετ (6-4, 2-6, 6-4) από τον Νικολόζ Μπασιλασβίλι κι έμεινε εκτός ημιτελικών στο Indian Wells

Ο Τσιτσιπάς δεν ήταν στα γνωστά του στάνταρ, είχε πολλά σκαμπανεβάσματα στην απόδοση του και μοιραία γνώρισε την ήττα από τον Γεωργιανό.

Ο Μπασιλασβίλι ήταν καλύτερος στις λεπτομέρειες και πήρε δίκαια τόσο την πρώτη νίκη της καριέρας του κόντρα στον Στέφανο, όσο και την πρόκριση για τους «4» του τουρνουά της Καλιφόρνια.

Ο Έλληνας τενίστας πήγε να παίξει με τη «φωτιά» για τρίτο σερί ματς, αλλά αυτή τη φορά δεν μπόρεσε να κάνει την ανατροπή, πληρώνοντας τα νεύρα και την έλλειψη συγκέντρωσης στα κρίσιμα σημεία.

Από την άλλη, το Νο36 του κόσμου ήταν ψυχραιμότερος κι έδειξε φοβερή αποτελεσματικότητα στα break points και μετά από 2 ώρες και 10 λεπτά έφυγε από το court με μια σπουδαία πρόκριση. Στους «4» θα αντιμετωπίσει έναν εκ των Αλεξάντερ Ζβέρεφ και Τέιλορ Φριτζ. Όσο για τον Τσιτσιπά έκανε άλλη μια καλή πορεία σε Masters, η οποία όμως δεν είχε το φινάλε που θα ήθελε.

ΤΑ HIGHLIGHTS

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Σοκ στη Βρετανία από τη δολοφονία βουλευτή: Πολλοί οι πολιτικοί - θύματα τα τελευταία 40 χρόνια

Δίκη βιτριόλι: «Ψυχρή, απόμακρη και με δολοφονικό βλέμμα», λέει κρατούμενη για την Έφη Κακαράντζουλα

Κακοκαιρία «Μπάλλος»: «Έσπασαν» τα τηλέφωνα της Πυροσβεστικής - Καταστροφές σε όλη την Ελλάδα