ΣΠΟΡ

Λευτέρης Πετρούνιας: «Έκανα λάθος! Ζητώ ένα τεράστιο συγγνώμη απ’ όλους τους Έλληνες» (video)

Λευτέρης Πετρούνιας: «Έκανα λάθος! Ζητώ ένα τεράστιο συγγνώμη απ’ όλους τους Έλληνες» (video)

Λευτέρης Πετρούνιας: Ο Έλληνας Ολυμπιονίκης ανέφερε ότι η διατύπωση του τρόπου σκέψης του ήταν εντελώς λάθος, αναφορικά με τη δήλωση του σχετικά με το ελληνικό #MeToo.

Ο Πετρούνιας, μιλώντας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1, ζήτησε συγγνώμη απ’ όλους τους Έλληνας.

Οι δηλώσεις του σχετικά με το ελληνικό #ΜεΤοο προκάλεσαν σάλο, με τον ίδιο να προχωράει σε αναδιατύπωση μέσω των social media. Ο Έλληνας πρωταθλητής προχώρησε σε νέα τοποθέτηση, λέγοντας στην αρχική του τοποθέτηση…

«Η διατύπωση του τρόπου σκέψης μου ήταν εντελώς λάθος. Νιώθω χρέος να ζητήσω ένα τεράστιο συγγνώμη από όλους τους Έλληνες για αυτήν τη λάθος διατύπωση της σκέψης μου».

Στη συνέχεια, ανέφερε: «Είμαι υπέρμαχος του κινήματος #MeToo. Στηρίζω όποιον έχει υποστεί βία. Στάθηκα από την πρώτη στιγμή δίπλα στη Σοφία Μπεκατώρου. Ήμουν μαζί με την Άννα Κορακάκη στην Τελετή Έναρξης των Ολυμπιακών Αγώνων συμβολίζοντας την ισότητα των δύο φύλλων. Πάνω από όλα είμαι πατέρας δύο κοριτσιών και ανησυχώ γι' αυτόν τον σάπιο κόσμο που μεγαλώνουν. Ζητώ ξανά συγγνώμη και έχουν απόλυτο δίκιο να με κατηγορήσουν. Καταδικάζω όμως κάθε μορφή βίας».

Τέλος, είπε ότι: «Εγώ το ζήτησα να βγω και να ζητήσω συγγνώμη, γιατί όντως έκανα ένα λάθος. Ως άνθρωπος δεν είμαι τόσο ικανός όσο στους κρίκους για να εκφράσω σωστά τη σκέψη μου».

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Κορονοϊός: Αύξηση 28% του επιδημιολογικού φορτίου της χώρας - «Συναγερμός» για 8 περιοχές

Καιρός - Αρναούτογλου: Καρέ - καρέ η εξέλιξη μέχρι την 28η Οκτωβρίου - Η μακροπρόθεσμη τάση (vid)

Δεν ξεχνώ: Έργα και Ημέρες του Γιώργου Παπανδρέου – Επεισόδιο 1