ΣΠΟΡ

Οργισμένη αντίδραση Σάκη Κατσούλη: «Δεν συνεργάζομαι με τον Άγιο Ιερόθεο»

Οργισμένη αντίδραση Σάκη Κατσούλη: «Δεν συνεργάζομαι με τον Άγιο Ιερόθεο»

Οργισμένη αντίδραση του Σάκη Κατσούλη, κατά της διοίκησης του Αγίου Ιεροθέου, η οποία αν και στις 15 Σεπτεμβρίου ανακοίνωσε τη συνεργασία της με τον έμπειρο γκολκίπερ, δεν προχώρησε ποτέ στην υλοποίηση της (τότε) συμφωνίας.

Παρά τις συνεχείς προσπάθειές του, ο Σάκης Κατσούλης δεν κατόρθωσε έως και αυτήν τη στιγμή να βρει πεδίο συνεννόησης με τους διοικούντες τον Αγιο Ιερόθεο, οι οποίοι αφενός δεν δίνουν σημεία ζωής, προκειμένου να υπάρξει η απαραίτητη συνεννόηση, αφετέρου εξακολουθούν να... υπόσχονται στα μικρά παιδιά, ότι θα τους προπονεί ο νικητής του Survivor.

Η ανακοίνωση της συνεργασίας του Αγίου Ιεροθέου με τον Σάκη Κατσούλη και τον Διονύση Χιώτη είχε ανακοινωθεί με... θόρυβο και είχε παίξει σε όλα τα αθλητικά και όχι μόνο Μ.Μ.Ε. στις 15 Σεπτεμβρίου 2021. Τότε η διοίκηση της ομάδας του Περιστερίου έκανε λόγο για γιγάντωση. Από τότε... σιωπή:

«Η οικογένεια μας γιγαντώνεται σε όλα τα επίπεδα. Ένας τομέας στον οποίο θα δώσουμε ιδιαίτερη βάση τη φετινή χρονιά θα είναι το κομμάτι των υποδομών το οποίο θα αποτελέσει την κορυφή της πυραμίδας.

Έτσι στο πλαίσιο αυτό η διοίκηση μας προχώρησε σε μία νέα συνεργασία που ανεβάζει το επίπεδο του συλλόγου. Συγκεκριμένα ο Άγιος Ιερόθεος ανακοινώνει τη συνεργασία με τους Διονύση Χιώτη και Σάκη Κατσούλη οι οποίοι ειδικεύονται στην εκγύμναση τερματοφυλάκων.

Οι δυο τους έχοντας τεράστια εμπειρία από αυτό το κομμάτι θα αναλάβουν εξ ολοκλήρου την εκγύμναση των πορτιέρο απ’ την α ομάδα μέχρι την ακαδημία. Με την κίνηση αυτή ο Άγιος Ιερόθεος δείχνει τη διάθεση του να ανεβάσει το επίπεδο του».

Αυτά ανέφερε στην ανακοίνωση της 15ης Σεπτεμβρίου η διοίκηση του Αγίου Ιεροθέου, μόνο που δεν υλοποίησε ποτέ τη συμφωνία της με τον Σάκη Κατσούλη.

Αξίζει εδώ να σημειωθεί πως Σάκης Κατσούλης και Διονύσης Χιώτης έχουν δημιουργήσει τη δική τους Ακαδημία εκγύμνασης τερματοφυλάκων, τη Nuevo Goalkeeper Academy, στις υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις του Renti Arena, όπου υποδέχονται κάθε Τρίτη και Πέμπτη τα παιδιά που θέλουν να μάθουν τα μυστικά της τέχνης του τερματοφύλακα.

Μάλιστα, η αρχική συμφωνία των δύο γκολκίπερ με τη διοίκηση του Αγίου Ιεροθέου, προέβλεπε ακριβώς την παρουσία και εκγύμναση των παιδιών της ομάδας από τον Χιώτη και τον Κατσούλη στις εγκαταστάσεις του Renti Arena, κάτι που έκανε τους δύο προπονητές να επενδύσουν χρόνο και χρήμα στο συγκεκριμένο project, το οποίο και συνεχίζουν κανονικά.

Ο έμπειρος γκολκίπερ από την πλευρά του, μιλώντας στο Νewsbomb.gr κάνει λόγο, ουσιαστικά για παραπλάνηση των μικρών παιδιών και των γονέων τους, που γράφονται στην ακαδημία του Αγίου Ιεροθέου, πιστεύοντας ότι θα κάνουν προπόνηση με τον Σάκη Κατσούλη.

«Πραγματικά δεν περίμενα ποτέ τέτοια συμπεριφορά από τη διοίκηση του Αγίου Ιεροθέου. Έχω μείνει άφωνος, αφού από τη στιγμή που κάναμε την αρχική συμφωνία, ουδείς εμφανίστηκε να μου πει μια κουβέντα, ενώ εγώ έκανα μια σειρά από ενέργειες και κινήσεις επένδυσης πάνω στη δουλειά μου, για να μπορέσω να ανταποκριθώ, ως σωστός επαγγελματίας, στις αυξημένες απαιτήσεις της συμφωνίας μας» τόνισε ο Σάκης Κατσούλης και συνέχισε: «Τους καλώ, έστω και την ύστατη στιγμή να αναλογιστούν το μέγεθος της ευθύνης που τους αναλογεί απέναντι στην ιστορία του Αγίου Ιεροθέου και να πράξουν το αυτονόητο».

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Tραγωδία στη Θεσσαλονίκη: Νεκρή η ποδηλάτισσα που παρασύρθηκε από φορτηγό

Δανάη Μπάρκα: Το πρώτο μήνυμα μετά το «χοντρή παρουσιάστρια» του Τάσου Ξιαρχό (photo)

Ιωάννα Παλιοσπύρου: Η πρώτη της δημόσια εμφάνιση μετά τη δίκη για το βιτριόλι (pics)

Τάσος Ξιαρχό: Η απόπειρα αυτοκτονίας, τα «πισω-μπρος» στο Instagram και η «αμνησία»