ΣΠΟΡ

Στέφανος Τσιτσιπάς: «Δούλεψα σκληρά αυτή τη χρονιά, αλλά δυστυχώς...» (vid)

Στέφανος Τσιτσιπάς
AP Images

Στέφανος Τσιτσιπάς: Ο Έλληνας τενίστας αναγκάστηκε να αποσυρθεί από τα ATP Finals, λόγω του προβλήματος στον αγκώνα, με τον ίδιο να μην μπορεί να κρύψει την απογοήτευση του.

Η αποχώρηση του Τσιτσιπά είναι πλέον επίσημη, καθώς ο τραυματισμός του δεν του επιτρέπει να είναι στο επίπεδο που ήθελε να είναι στους τελικούς της ATP.

O 23χρονος πρωταθλητής αναγκάστηκε να διακόψει την προπόνηση του στο Τορίνο την Τρίτη (16/11), κάτι που όπως φαίνεται τον έκανε να πάρει μια πολύ δύσκολη απόφαση, όπως υπογράμμισε κι ο ίδιος.

«Πήρα τη δύσκολη απόφαση να αποσυρθώ από το ATP Finals, εξαιτίας του τραυματισμού στον αγκώνα που με ενοχλεί τις τελευταίες εβδομάδες. Είναι μια πολύ δύσκολη απόφαση, δούλεψα σκληρά αυτή τη χρονιά για να παίξω και να είμαι μέρος αυτού του εκπληκτικού event, αλλά δυστυχώς δεν θα μπορέσω να συνεχίσω», τόνισε χαρακτηριστικά ο ίδιος.

Να θυμίσουμε ότι λόγω του συγκεκριμένου προβλήματος στον αγκώνα, ο Τσιτσιπάς δεν ολοκλήρωσε τον αγώνα κόντρα στον Αυστραλό, Αλεξέι Πόπιριν στο Paris Masters (3/11), ενώ στα ATP Finals πρόλαβε να αγωνιστεί στο πρώτο ματς, όπου ηττήθηκε 2-0 σετ από τον Ρώσο, Αντρέι Ρούμπλεφ.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Παραλύει η χώρα αύριο: Απεργία σε Μετρό, Ηλεκτρικό και Τραμ

Survivor Spoiler: Τα τρία «ναι» που πήρε ο Ατζούν - Ποιοι μπαίνουν στο παιχνίδι

GNTM: Η Όλγα «τρέλανε» και τα άλογα με την πιο «καυτή» της φωτογράφιση (photos)