ΣΠΟΡ

Ο κορονοϊός αποδεκάτισε τον ΑΟ Θήρας: Διεκόπη ο αγώνας με την ΑΕΚ, ξέμεινε από παίκτριες

Ο κορονοϊός αποδεκάτισε τον ΑΟ Θήρας: Διεκόπη ο αγώνας με την ΑΕΚ, ξέμεινε από παίκτριες

Η ΑΕΚ πήρε στα χαρτιά τον αγώνα με τον ΑΟ Θήρας, ο οποίος αποδεκατισμένη από τον κορονοϊό ξέμεινε από παίκτριες κατά τη διάρκεια του αγώνα.

Το πρωτάθλημα της Volley League Γυναικών έχει ταλαιπωρηθεί σε μεγάλο βαθμό από τον κορονοϊό, με τον ΑΟ Θήρας και την ΑΕΚ να είναι δύο από τις ομάδες που έχουν χτυπηθεί περισσότερο.

Η μεταξύ αναμέτρηση κράτησε μόλις για λίγους πόντους, καθώς οι γηπεδούχες κατέβηκαν με μόλις έξι παίκτριες και με το σκορ 2-0 στο πρώτο σετ η Βασιλική Διάλλα αισθάνθηκε αδιαθεσία.

Ο γιατρός του αγώνα την εξέτασε κι έκρινε ότι δεν είναι σε θέση να συνεχίσει το ματς. Ως εκ τούτου ο ΑΟ Θήρας έχασε το ματς στα χαρτιά, καθώς δεν είχε έξι διαθέσιμες αθλήτριες. Αναλυτικά η ενημέρωση της ΕΟΠΕ...

«Διακοπή στην αναμέτρηση του Α.Ο. Θήρας με την Α.Ε.Κ. για την 11η αγωνιστική της Volley League Γυναικών.

Η γηπεδούχος ομάδα δήλωσε έξι αθλήτριες στο φύλλο αγώνος και με το σκορ στο 2-0 στο πρώτο σετ, η κεντρική του Α.Ο. Θήρας Βασιλική Διάλλα αισθάνθηκε αδιαθεσία και αφού ο ιατρός του αγώνα που την εξέτασε έκρινε ότι δεν μπορεί να συνεχίσει και μετά την παρεύλεση των τριών λεπτών που προβλέπεται από τους κανονισμούς παιδιάς της F.I.V.B. αποφασίστηκε η οριστική διακοπή του.

Λόγω του ότι η ομάδα του Α.Ο. Θήρας δεν είχε έξι διαθέσιμες αθλήτριες για να συνεχιστεί αγώνας, χαρακτηρίστηκε «ελλιπής» και σύμφωνα με τον κανονισμό παιδιάς της F.I.V.B. (άρθρο 17.1.2.) ο αγώνας κατοχυρώθηκε στην Α.Ε.Κ. με σκορ 3-0 και σετ 25-2, 25-0, 25-0».

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Άγριος «καυγάς» Μητσοτάκη - Πολάκη στη Βουλή (vid)

Το αντισυνταγματικό πρόστιμο των 100 ευρώ, οι πονοκέφαλοι για την ΑΑΔΕ και ο κίνδυνος για το Δημόσιο

Συγκλονίζει ο Νίκος Στραβελάκης μέσα από το νοσοκομείο: Έτσι με χτύπησε ο κορονοϊός