ΣΠΟΡ

Νόβακ Τζόκοβιτς: Ελληνικές σημαίες στη Μελβούρνη στις συγκεντρώσεις υπέρ του Σέρβου

Τζόκοβιτς Μελβούρνη συγκέντρωση
Σέρβοι και Έλληνες στο πλευρό του Τζόκοβιτς στην Αυστραλία.
AP Photo/Mark Baker

Νόβακ Τζόκοβιτς: Εκδηλώσεις συμπαράστασης προς τον Σέρβο τενίστα στην Αυστραλία, με τις ελληνικές σημαίες να μην απουσιάζουν.

Πλήθος κόσμου συγκεντρώθηκε έξω από τα γραφεία των δικηγόρων που εκπροσώπησαν τον Νόβακ Τζόκοβιτς στη διαμάχη του με την κυβέρνηση της Αυστραλίας, για την ακύρωση της βίζας του και την περιπέτεια που εκτυλίχθηκε στο διάστημα της προηγούμενης εβδομάδας. Εν τέλει, ο Σέρβος τενίστας δικαιώθηκε, θα παραμείνει στη Μελβούρνη και θα διεκδικήσει το δέκατο Australian Open της καριέρας του.

Στη διάρκεια των συγκεντρώσεων, πάντως, επικράτησε αρκετή ένταση. Ειδικότερα όταν έκανε την εμφάνισή του ένα αυτοκίνητο με φιμέ τζάμια, στο οποίο θεώρησαν οι συγκεντρωμένοι ότι βρίσκεται ο «Νόλε», η κατάσταση ξέφυγε. Η ένταση αυξήθηκε και χρειάστηκε ισχυρή επέμβαση της αστυνομίας για να ηρεμήσουν τα πνεύματα.

Αξίζει, πάντως, να σημειωθεί πως στις εκδηλώσεις λατρείας και συμπαράστασης προς τον Νόβακ Τζόκοβιτς, δεν υπήρχαν μόνο Σέρβοι της Αυστραλίας. Ανάμεσα στο πλήθος διακρίνονταν κι αρκετές ελληνικές σημαίες, με την ομογένεια να είναι ιδιαίτερα ισχυρή στη Μελβούρνη, δείγμα πως οι συμπατριώτες μας της διασποράς στάθηκαν στο πλευρό του Σέρβου σε αυτή την υπόθεση και κόντρα στην κυβέρνηση της χώρας όπου διαμένουν.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Η οικογένεια του Τζόκοβιτς «έσπασε» τη σιωπή της: «Είναι ελεύθερος, προπονήθηκε, πάει να κερδίσει»

Ηλεκτρονικά η δήλωση απαλλαγής τέλους κινητής – καρτοκινητής τηλεφωνίας: Βήμα - βήμα η διαδικασία

Survivor Spoiler: Ο νικητής στο δεύτερο αγώνισμα ασυλίας και οι εξελίξεις μετά τα καυτά φιλιά