ΣΠΟΡ

Ναδάλ για Τζόκοβιτς: «Είπαν ότι η βίζα ήταν σωστή, τώρα είπαν κάτι διαφορετικό» (vids)

Νόβακ Τζόκοβιτς Ράφα Ναδάλ
AP Images

Νόβακ Τζόκοβιτς: Ο Ράφα Ναδάλ μίλησε για ακόμη μια φορά για το θέμα του Σέρβου τενίστα, υπογραμμίζοντας ότι: «αν έπαιζε, θα ήταν καλύτερο για όλους».

Για πρώτη φορά στην ιστορία, ο Ισπανός τενίστας είναι ο μοναδικός από τους Big-3 που δίνει το «παρών» σε ένα Grand Slam.

Ο Ναδάλ ξεκίνησε με το… δεξί τις υποχρεώσεις του στο Australian Open, καθώς επικράτησε 3-0 σετ του Μάρκος Τζιρόν. Στη συνέντευξη Τύπου μετά το ματς, ρωτήθηκε, όπως ήταν αναμενόμενο, για τον Τζόκοβιτς και για το αν θα έπρεπε να αγωνίζεται στο πρώτο major τουρνουά της σεζόν.

Η απάντηση του Ράφα Ναδάλ για το θέμα του Νόβακ Τζόκοβιτς

«Δεν ξέρω και ήδη έχω κουραστεί με αυτό. Μία εβδομάδα πριν, όταν κέρδισε την πρώτη δίκη, είπα ότι η δικαιοσύνη μίλησε. Είπαν ότι η βίζα ήταν σωστή και ήταν δίκαιο. Τώρα, η δικαιοσύνη είπε κάτι διαφορετικό και δεν θα πάω ποτέ απέναντι στη δικαιοσύνη. Αυτό που πιστεύω είναι ότι το ιδανικό στο χώρο του αθλητισμού είναι οι καλύτεροι να αγωνίζονται στα καλύτερα τουρνουά. Αν ο Τζόκοβιτς έπαιζε, θα ήταν το καλύτερο για όλους. Δεν μπορώ να πω περισσότερα, επειδή η κατάσταση πλέον είναι ξεκάθαρη».

«Απαγορευτικό» (;) σε Τζόκοβιτς και στην Ισπανία

Ο πρωθυπουργός της Ισπανίας, Πέδρο Σάντσεθ ρωτήθηκε για το αν θα επιτραπεί η είσοδος στην χώρα στον Νόβακ Τζόκοβιτς. «Όποιος αθλητής επιθυμεί να αγωνιστεί στη χώρα μας πρέπει να συμμορφώνεται με τους κανόνες υγείας που έχουν ψηφιστεί», απάντησε χαρακτηριστικά ο Σάντσεθ, αφήνοντας ανοικτό το ενδεχόμενο να απαγορευτεί η είσοδος στο Νο1 του κόσμου, λόγω του ότι δεν έχει κάνει το εμβόλιο κατά του κορονοϊού.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Πρόστιμο 100 ευρώ: Πού θα εμφανίζεται στο taxisnet – Πώς γίνεται η διαδικασία αμφισβήτησης

Κορονοϊός - Θεμιστοκλέους: Ανοίγει η πλατφόρμα για την τέταρτη δόση στις 20 Ιανουαρίου

Survivor: Οργή για το χυδαίο σχόλιο του Βαλάντη στην Ευριδίκη - Ζητούν όλοι την αποχώρησή του