ΣΠΟΡ

Μαρία Σάκκαρη: Μέχρι τέλους στο Australian Open – Το ευχαριστώ στον κόσμο

Μαρία Σάκκαρη
Σε καταπληκτική κατάσταση η Ελληνίδα πρωταθλήτρια στη Μελβούρνη
AP Photo/Hamish Blair

Μαρία Σάκκαρη: Στους «16» του Australian Open προκρίθηκε η Ελληνίδα πρωταθλήτρια η οποία τόνισε πως με τη στήριξη του κόσμου στοχεύει να φτάσει ως το τέλος του δρόμου…

Σε ιδιαίτερα καλή κατάσταση είναι η Μαρία Σάκκαρη που έχει εντυπωσιάσει στους πρώτους αγώνες της στο Αυστραλιανό Όπεν. Η Ελληνίδα πρωταθλήτρια τα ξημερώματα της Παρασκευής (21.01) επικράτησε 2-0 σετ της Βερόνικα Κουντερμέτοβα και προκρίθηκε στους «16» της διοργάνωσης.

Η Μαρία Σάκκαρη για άλλη μια φορά είχε την ένθερμη συμπαράσταση των Ελλήνων της Μελβούρνης, κάτι που σημείωσε και η ίδια στις δηλώσεις της. Είναι ενδεικτικό πως μετά τον τελευταίο πόντο που πήρε, ύψωσε τις γροθιές της και κατευθύνθηκε προς το σημείο του γηπέδου όπου υπήρχαν πολλές ελληνικές σημαίες.

Στις δηλώσεις που έκανε αμέσως μετά την αναμέτρηση, η Ελληνίδα τενίστρια ανέφερε πως «Το απολαμβάνω, απολαμβάνω τον κόσμο, όπως έχω ξαναπεί είναι σαν να παίζω στο σπίτι μου. Νιώθω ότι έχω έξτρα δύναμη όταν τους έχω κοντά μου, διότι με υποστηρίζουν πάντα. Στους αντιπάλους δεν αρέσει, αλλά εμένα μου αρέσει, το απολαμβάνω. Θέλω να τους ευχαριστήσω όλους».

Η ίδια υποστήριξε πως νιώθει πολύ καλά, και είναι ιδιαίτερα σημαντικό που δεν έχει χάσει σετ ως τώρα. Σχετικά με την αντίπαλό της στους «16», Τζέσικα Πεγκούλα, η Σάκκαρη δεν… θυμόταν πόσες φορές έχουν παίξει στο παρελθόν, τη χαρακτήρισε ως τόσο ως μια επικίνδυνη αντίπαλο.

«Είναι επικίνδυνη αντίπαλος. Και οι δυο μας είμαστε στην δεύτερη εβδομάδα, θα τα δώσομε όλα και όποια είναι καλύτερη θα κερδίσει», είπε χαρακτηριστικά ενώ σχετικά με το πόσο μακριά στοχεύει να φτάσει, απάντησε «Μέχρι τέλους!».

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Τραγωδία με 21χρονο στη Γλυφάδα: Σκοτώθηκε σε κόντρα στην Παραλιακή – Το βίντεο-ντοκουμέντο

Μαρουσάκης για κακοκαιρία Ελπίδα: Θα το στρώσει στο κέντρο της Αθήνας – Γιατί θα πέσει πολύ χιόνι

Μαρία Τζομπανάκη: Ο χωρισμός με τον Ντίνο Αυγούστιδη και η πρόβλεψη για τον Σασμό

Έξαλλη η Ματίνα Παγώνη με την Ανθή Βούλγαρη που την κέρασε κόλλυβα – «Θα σηκωθώ να φύγω»

Θεσσαλονίκη: Αυτά είναι τα «πιεστικά» μηνύματα που έστελνε ο διοργανωτής του πάρτι στην 24χρονη