ΣΠΟΡ

Στέφανος Τσιτσιπάς: Κόντρα στον τενίστα που «νόσησε» κορονοϊο 250 φορές - Η ώρα και το κανάλι

Στέφανος Τσιτσιπάς
AP Images

Στέφανος Τσιτσιπάς: Τα ξημερώματα του Σαββάτου (22/1) ο Έλληνας τενίστας θα αντιμετωπίσει τον Μπενουά Περ για τον τρίτο γύρο του Australian Open.

Ο Γάλλος τενίστας ήταν ένα μεγάλο ταλέντο στα νιάτα του, ο οποίος στα 32 του αποτελεί απειλή για τα «μεγάλα» ονόματα του αθλήματος.

Ο Τσιτσιπάς θα αντιμετωπίσει για πέμπτη φορά τον Περ, μετρώντας τρεις συνεχόμενες νίκες. Ουσιαστικά, αυτό που χρειάζεται να κάνει το Νο4 της παγκόσμιας κατάταξης είναι να επιβεβαιώσει την ανωτερότητας του κόντρα σε έναν επικίνδυνο αντίπαλο.

«Δεν μπορώ να διαχειριστώ τον γαμ… κορονοϊό»

Ο Μπενουά Περ είναι από τους αθλητές που είναι ιδιαίτερα «ενεργοί» στα social media, μέσω των οποίων έχει εκφράσει αρκετές φορές την… αγανάκτηση του για τον κορονοϊό.

«Ειλικρινά, δεν μπορώ να διαχειριστώ άλλο αυτόν τον γαμ… κορονοϊό» είχε αναφέρει σε ανάρτηση του μια ημέρα μετά την άφιξη του στη Μελβούρνη. Ήταν ενεργό κρούσμα κι έπρεπε να μπει σε απομόνωση, με τον ίδιο να προσθέτει με δόση υπερβολής ότι: «για… 250η φορά θετικός στον κορονοϊό».

Η ώρα και το κανάλι

Η αναμέτρηση του Τσιτσιπά με τον Περ θα πραγματοποιηθεί τα ξημερώματα του Σαββάτου (22/1). Θα ξεκινήσει όχι πριν τις 5 το πρωί. Οι αγώνες του Australian Open μεταδίδονται τηλεοπτικά από το Eurosport, το οποίο μπορείτε να δείτε μέσα από τη Nova, το Vodafone TV και τη WIND Vision.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Τραγωδία στην Αθήνα: Νεκρό κοριτσάκι ενός έτους από εγκαύματα – Συνελήφθησαν μητέρα και γιαγιά

Καιρός - Αρναούτογλου: Προειδοποίηση για χιονοθύελλα - Πυκνά χιόνια και στην Αττική τη Δευτέρα

Επίθεση Χάκερς στη Βουλή: Έβαλαν στόχο email βουλευτών - Άγνωστο ακόμα το μέγεθος της διαρροής