ΣΠΟΡ

Στέφανος Τσιτσιπάς: Η μεγάλη πρόκληση - Το πρωί της Παρασκευής κόντρα στον Μεντβέντεφ

Στέφανος Τσιτσιπάς
AP Images

Στέφανος Τσιτσιπάς: Ο Έλληνας τενίστας θα αντιμετωπίσει για ένατη φορά στην καριέρα του τον Ντανίλ Μεντβέντεφ, με στόχο την πρόκριση στον τελικό του Australian Open.

Ο Μεντβέντεφ έκανε μια επική ανατροπή, αποκλείοντας τον Φίλιξ Οζέρ Αλιασίμ, μολονότι βρέθηκε να χάνει με 2-0 και θα αποτελέσει τον αντίπαλο του Στέφανου Τσιτσιπά στον ημιτελικό του πρώτου Grand Slam.

Ο Έλληνας τενίστας ήταν συγκλονιστικός στο Australian Open και απέκλεισε με μια σαρωτική εμφάνιση τον Γιανίκ Σίνερ.

Οι δυο τους θα τεθούν αντιμέτωποι για ένατη φορά αντιμέτωποι το πρωί της Παρασκευής (28/1), με τον Έλληνα πρωταθλητή να έχει μπροστά της μια μεγάλη πρόκληση. Ο Τσιτσιπάς θα αναζητήσει την τρίτη του νίκη κόντρα στον Ρώσο τενίστα, αναζητώντας παράλληλα «εκδίκηση» για την περσινή ήττα στους «4» του Australian Open.

Η ώρα και το κανάλι

Το πρόγραμμα των ημιτελικών στο τουρνουά των αντρών θα γίνει γνωστό τα ξημερώματα της Πέμπτης (27/1), ωστόσο οι δύο ημιτελικοί αναμένεται να διεξαχθούν μετά τις 10:30 το πρωί ώρα Ελλάδας. Να θυμίσουμε ότι στον άλλον ημιτελικό ο Ραφαέλ Ναδάλ θα αντιμετωπίσει τον Ματέο Μπερετίνι.

Το ποσό που έχει κερδίσει ο Στέφανος Τσιτσιπάς

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς βαδίζει προς τον τελικό και το τρόπαιο και παράλληλα βλέπει τον τραπεζικό του λογαριασμό να γεμίζει και άλλο. Ήδη με την πρόκριση του στα ημιτελικά έχει γίνει πλουσιότερος κατά 567.000 ευρώ και αν περάσει στον τελικό τότε δεδομένα θα πάρει κοντά στο 1 εκατ. ευρώ. Αν ο Στέφανος καταφέρει να κερδίσει το τρόπαιο, τότε ο τραπεζικός του λογαριασμός θα είναι πλουσιότερος κατά -περίπου- 1.822.000 ευρώ.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Τσιτσιπάς: Το ιδιαίτερο μήνυμά του για τις… λακούβες μετά την πρόκριση στους 4 του Australian Open