ΣΠΟΡ

Στέφανος Τσιτσιπάς: «Υποκλίθηκε» πριν τον ημιτελικό ο Μεντβέντεφ – «Είναι μεγάλος παίκτης…»

Στέφανος Τσιτσιπάς
AP Images

Στέφανος Τσιτσιπάς: Ο Ντανίλ Μεντβέντεφ αναφέρθηκε με τα καλύτερα λόγια για τον Έλληνα τενίστα, πριν από τον ημιτελικό της Παρασκευής (28/1) στο Australian Open.

Ο Ρώσος τενίστας πήρε μια τρομερή πρόκριση, επιστρέφοντας από 0-2 σετ κόντρα στον Αλιασίμ και θα αντιμετωπίσει για ένατη φορά τον Στέφανο Τσιτσιπά.

Ο Μεντβέντεφ, μετά την επική νίκη του σε έναν αγώνα που κράτησε 4 ώρες και 42 λεπτά, μίλησε στη συνέντευξη Τύπου για τη μονομαχία του με τον Έλληνα πρωταθλητή.

Αναλυτικά όσα είπε για τον Τσιτσιπά...

«Αν κοιτάξουμε τους καλύτερους, ήταν ικανοί να το κάνουν. Δεν ξέρω πώς, αλλά το έκαναν. Αν θέλω να είμαι μέρος αυτού του γκρουπ, αν και είμαι μακριά τώρα, θέλω να προσπαθήσω να το κάνω. Θα προσπαθήσω να αποθεραπευτώ όσο καλύτερα γίνεται να είμαι έτοιμος να παίξω με τον Στέφανο, διότι είναι μεγάλος παίκτης. Πρέπει να είμαι στα καλύτερά μου για να τον νικήσω».

Η ένατη μονομαχία τους

Οι δυο τους θα τεθούν αντιμέτωποι για ένατη φορά αντιμέτωποι το πρωί της Παρασκευής (28/1), με τον Έλληνα πρωταθλητή να έχει μπροστά της μια μεγάλη πρόκληση. Ο Τσιτσιπάς θα αναζητήσει την τρίτη του νίκη κόντρα στον Ρώσο τενίστα, αναζητώντας παράλληλα «εκδίκηση» για την περσινή ήττα στους «4» του Australian Open.

Η ώρα και το κανάλι

Το πρόγραμμα της φάσης των «4» στο τουρνουά των αντρών θα γίνει γνωστό τα ξημερώματα της Πέμπτης (27/1), ωστόσο οι δύο ημιτελικοί αναμένεται να διεξαχθούν μετά τις 10:30 το πρωί ώρα Ελλάδας. Να θυμίσουμε ότι στον άλλον ημιτελικό ο Ραφαέλ Ναδάλ θα αντιμετωπίσει τον Ματέο Μπερετίνι.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Στέφανος Τσιτσιπάς: Η μεγάλη πρόκληση - Το πρωί της Παρασκευής κόντρα στον Μεντβέντεφ