ΣΠΟΡ

Μάικλ Τζόρνταν: Έτοιμος για τη Formula 1 – Ο «Air» φόρεσε το κράνος του

Μάικλ Τζόρνταν Formula 1
Twitter: @PierreGASLY

Μάικλ Τζόρνταν: Ο «Air» είναι μεγάλος λάτρης της Formula 1 και φρόντισε να το δείξει με αφορμή την παρουσία της στο Μαϊάμι.

Η κορωνίδα του μηχανοκίνητου αθλητισμού επισκέπτεται για πρώτη φορά τη Φλόριντα κι όπως είναι φυσικό έχει τραβήξει τα βλέμματα πολλών «αστέρων».

Ένας εξ αυτών είναι ο GOAT του ΝΒΑ, Μάικλ Τζόρνταν, ο οποίος γευμάτισε με τον Πιερ Γκασλί της Alpha Tauri. Ο Γάλλος πιλότος ανέβασε φωτογραφίας από τη συνάντηση του με τον κορυφαίο όλων των εποχών, χαρακτηρίζοντας την εμπειρία «με διαφορά την καλύτερη της ζωής μου».

Ο Γκασλί, επεσήμανε, ότι: «Ποτέ δεν έχω εμπνευστεί τόσο από ένα δείπνο. Από τότε που ήμουν παιδί πάντοτε αυτός ο τύπος με ενέπνεε, με τη νοοτροπία και την επιτυχία του όλα αυτά τα χρόνια. Όλοι λένε ότι δεν πρέπει ποτέ να συναντάς το ίνδαλμά σου διότι μπορεί μόνο να απογοητευτείς, αλλά τώρα συνέβη το ακριβώς αντίθετο. Είναι μια ιδιοφυΐα, σε άλλο επίπεδο, με τον τρόπο που σκέφτεται. Με εντυπωσίασε πάρα, πάρα πολύ».

Ο πιλότος της Alpha Tauri, ανέφερε επίσης ότι ο Τζόρνταν είναι μεγάλος λάτρης της Formula 1. «Δεν ήξερα ότι ήταν μέγας λάτρης της F1, και ότι ξυπνά νωρίς το πρωί τις Κυριακές για να δει τους αγώνες», τόνισε χαρακτηριστικά και αποκάλυψε ότι: «Του έκανα δώρο ένα από τα κράνη μου, κι εκείνος υπέγραψε ένα ζευγάρι των Jordan μου».

Μάλιστα, ο «MJ» δεν δίστασε να φορέσει το κράνος που του έκανε δώρο ο Γκασλί, δείχνοντας έτοιμος να μπει στην πίστα του Μαϊάμι.

Διαβάστε επίσης:

H Formula 1 για πρώτη φορά στο Μαϊάμι – Οι μεταδόσεις του τριημέρου

Formula 1: Ο Λάντο Νόρις θα τρέξει στο Μαϊάμι με μια μπάλα μπάσκετ στο κεφάλι!