ΣΠΟΡ

Στέφανος Τσιτσιπάς: «Σίφουνας» στους «16» του Roland Garros! - Τα highlights

Στέφανος Τσιτσιπάς
Intime

Στέφανος Τσιτσιπάς: Ο Έλληνας τενίστας επικράτησε 3-0 σετ (6-2, 6-2, 6-1) του Μίκαελ Ίμερ και προκρίθηκε με άνεση στους «16» του Roland Garros.

Στα πρώτα δύο ματς, ο Στέφανος Τσιτσιπάς, χρειάστηκε συνολικά οκτώ ώρες για να κάμψει την αντίσταση των αντιπάλων του. Αυτή τη φορά κυριάρχησε απόλυτα και χρειάστηκε μόλις 92 λεπτά.

Ο Έλληνας πρωταθλητής μετέτρεψε τον αγώνα με το Νο95 του κόσμου σε παράσταση για έναν ρόλο και κυριάρχησε από την αρχή ως το τέλος. Κάπως έτσι πήρε την πιο εύκολη νίκη του στο Roland Garros, ολοκληρώνοντας με τον καλύτερο τρόπο μια πρώτη ιδιαίτερα κοπιαστική εβδομάδα.

Ο Στέφανος θα βρεθεί στους «16» του major τουρνουά του Παρισιού για τέταρτη συνεχόμενη χρονιά, σε συνολικά έξι συμμετοχές του. Όσον αφορά στον επόμενο αντίπαλο του, αυτός θα προκύψει από το ζευγάρι του Χόλγκερ Ρούνε με τον Ουγκό Γκαστόν.

Στέφανος Τσιτσιπάς: «Είχα αυτοπεποίθηση»

Ο Στέφανος Τσιτσιπας, μετά την εύκολη επικράτηση επί του Ίμερ, τόνισε στις δηλώσεις του ότι: «Είχα πολλά καλά ράλι από την πλευρά μου με τον Μάικ παίζουμε από τα τζούνιορ θέλω να τον συγχαρώ είχε καλή πορεία. Ήταν ένα καλό παιχνίδι για μένα σε υψηλό επίπεδο και τένις με υπομονή».

Στη συνέχεια, είπε: «Έφτασα αρκετά αργά στα δύο προηγούμενα ματς, δεν υπήρχε ήλιος, ο καιρός δεν ήταν καλός, είχε πέσει η θερμοκρασία, σήμερα ένιωσα ελεύθερος με τη μπάλα και να δημιουργήσω στο παιχνίδι μου, να πιέσω με τα χτυπήματα μου και είχα την αυτοπεποίθηση να ψάξω αρκετά καλά χτυπήματα», για να προσθέσει: «Αν υπάρχει κάτι που θα ζητήσω είναι ένα ηλιόλουστο Roland Garros με γεμάτο κόσμο».

Τέλος, για τον επόμενο αντίπαλο του, ο οποίος θα είναι ο νικητής του αγώνα Ρούνε – Γκαστόν, υπογράμμισε: «Κι οι δύο παίζουν καλό τένις, θα το δω. Όχι δεν με ενδιαφέρει ποιος θα κερδίσει».

ΤΑ HIGHLIGHTS

Σχετικές ειδήσεις