ΣΠΟΡ

Roland Garros: Το μήνυμα της Σβιόντεκ για τον τελικό του Champions League - «Ήθελα πολύ να πάω»

Τελικός Champions League
Print Screen

Roland Garros: Η Ίγκα Σβιόντεκ προκρίθηκε στις «16» του Grand Slam του Παρισιού και στη συνέχεια αναρωτήθηκε στην κάμερα ποια από τις Λίβερπουλ και Ρεάλ Μαδρίτης θα κατακτήσει το τρόπαιο του Champions League.

Το Νο1 της παγκόσμιας κατάταξης, μολονότι δυσκολεύτηκε, έκαμψε την αντίσταση της Ντάνκα Κόβινιτς με 2-0 σετ (6-3, 7-5) κι έφτασε τις 31 συνεχόμενες νίκες!

Η Σβιόντεκ θα βρεθεί για τέταρτη φορά στην καριέρα της στον τέταρτο γύρο του Roland Garros. Μετά το τέλος του αγώνα, στην καθιερωμένη αφιέρωση στην κάμερα, έθεσε το ερώτημα ενόψει του αποψινού τελικού στο Champions League: «Ρεάλ Μαδρίτης ή Λίβερπουλ».

Στις δηλώσεις που έκανε μετά, εξήγησε ότι: «Ήμουν περίεργη να δω τι θα πει ο κόσμος. Δεν ξέρω ποιος θα κερδίσει και δεν θα υποστηρίξω καμία ομάδα, γιατί δεν είμαι τόσο μεγάλη φαν του ποδοσφαίρου. Δεν βλέπω και τόσο πολύ.

Είδα τα τελευταία Euro, αλλά δεν παρακολουθώ τόσο πολύ το Champions League και δεν μπορώ να διαλέξω έτσι μια ομάδα, γιατί είναι τελικός.

Και οι δύο είναι πολύ καλές. Μέρος της ομάδας μου υποστηρίζει τη Ρεάλ, αλλά άλλο μέρος είναι οπαδοί της Μπαρτσελόνα, οπότε δεν ξέρω αν θέλουν να νικήσει η Ρεάλ».

Στη συνέχεια τόνισε: «Το σκεφτόμουν και ήθελα πολύ να πάω, γιατί δεν έχω δει ποδοσφαιρικό αγώνα καλού επιπέδου. Μπορούσα να πάω, αλλά δεν ήξερα αν θα επηρεάσει τον ρυθμό μου και το τουρνουά. Για την ώρα είναι λίγο επικίνδυνο για μένα, οπότε αποφάσισα να συνεχίσω τη ρουτίνα μου».

Σχετικές ειδήσεις