ΣΠΟΡ

Τραγωδία στην Πορτογαλία: Πέθανε 29χρονη αθλήτρια, υπέστη ανακοπή σε μαραθώνιο

Πορτογαλία
Twitter: @maisfutebol

Στο πένθος βυθίστηκε η Πορτογαλία, καθώς η 29χρονη Κλαούντια Καλτσάντα να αφήνει την τελευταία της πνοή, λόγω ανακοπής που υπέστη κατά τη διάρκεια μαραθωνίου.

Τραγωδία στην Πορτογαλία, όπου μια νεαρή αθλήτρια έφυγε από τη ζωή την ώρα που έκανε αυτό που τόσο αγαπούσε.

Η χώρα της Ιβηρικής πενθεί τον χαμό της Κλαούντια Καλτσάντα, η οποία υπέστη ανακοπή κατά τη διάρκεια μαραθωνίου. Η 29χρονή, η οποία είχε γεννηθεί στο Φελγκουέιρας, ήταν πρώην παίκτρια της ποδοσφαιρικής Μποαβίστα.

Έκανε τα πρώτα της βήματα στο ποδόσφαιρο στην τοπική ομάδα της γενέτειρας της, για να «μετακομίσει» στην Γκόντομαρ το 2010. Επίσης, έπαιξε στις Σαλγκουέιρος (2011/12) και Παστελέιρα (2012/13), πριν μετακομίσει στην Μποαβίστα, στην οποία αγωνίστηκε για τέσσερις σεζόν (2013-17). Ολοκλήρωσε την ποδοσφαιρική της καριέρας στην Βιλαβερντένσε (2017/18), για να συνεχίσει την ενασχόληση της με τον αθλητισμό σε ερασιτεχνικό επίπεδο.

Σύμφωνα με όσα αναφέρουν τα ΜΜΕ της Πορτογαλίας, η Κλαούντια Καλτσάντα ένιωσε αδιαθεσία κατά τη διάρκεια του ημι-μαραθωνίου «Douro Vinhateiro» την περασμένη Κυριακή και παρά τη μάχη των γιατρών κατέληξε στο νοσοκομείο το απόγευμα της Τετάρτης (1/6).

Σχετικές ειδήσεις