ΣΠΟΡ

Στέφανος Τσιτσιπάς: Γιόρτασε με βουτιά στην πισίνα τον πρώτο τίτλο στο γρασίδι (vids)

Στέφανος Τσιτσιπάς

Στέφανος Τσιτσιπάς: Ο Έλληνας πρωταθλητής κατέκτησε στη Μαγιόρκα τον πρώτο του τίτλο στη grass-season και το γιόρτασε με βουτιά στην πισίνα!

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς νίκησε σε έναν συγκλονιστικό τελικό τον Ρομπέρτο Μπαουτίστα Αγκούτ και πήρε το Mallorca Championships, λίγα 24ωρα πριν μπει στη μάχη του Wimbledon.

Ο Τσιτσιπάς πήρε ψυχολογική ώθηση ενόψει του βρετανικού major τουρνουά, ενώ παράλληλα κέρδισε μια θέση στην παγκόσμια κατάταξη, επιστρέφοντας στο Νο5.

Ο ίδιος πανηγύρισε με την ψυχή του τον ένατο τίτλο του σε 21 τελικούς. Μάλιστα, τήρησε το «έθιμο» του τουρνουά της Μαγιόρκα που θέλει τον νικητή να βουτάει στην πισίνα, με δεκάδες ball kids να τον ακολουθούν.

Στα «βαθιά» στο Wimbledon ο Τσιτσιπάς

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς θα μπει στη «μάχη» του Wimbledon την Τρίτη (28/6). Η κλήρωση του βρετανικού Grand Slam πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή (24/6), με τον Έλληνα τενίστα να πέφτει στα «βαθιά».

Συγκεκριμένα, βρίσκεται στο κάτω μέρος του ταμπλό, μαζί με τους Ράφα Ναδάλ, Μπατέο Μπερετίνι, Φέλιξ Οζέρ Αλιασίμ, ενώ πιθανός αντίπαλος στον τρίτο γύρο είναι ο Νικ Κύργιος. Στον πρώτο γύρο θα αντιμετωπίσει τενίστα από τα προκριματικά, με τον Ελβετό, Αλεξάντερ Ρίτσαρντ να είναι το φαβορί.

Σχετικές ειδήσεις