ΣΠΟΡ

Γιάννης Δρυμωνάκος στο Onsports: «Με ή χωρίς τους Θαλασσόλυκους, θα είμαι και φέτος σε ιστιοπλοϊκό»!

Γιάννης Δρυμωνάκος στο Onsports: «Με ή χωρίς τους Θαλασσόλυκους, θα είμαι και φέτος σε ιστιοπλοϊκό»!

Στις όμορφες Σπέτσες, όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος, βρέθηκε ο Γιάννης Δρυμωνάκος προκειμένου να παρακολουθήσει το Spetses Classic Yacht Regatta 2022 και μίλησε στο Onsports.gr για την δεύτερή του αγάπη, την ιστιοπλοΐα που «γνώρισε» μέσω της εκπομπής του «Θαλασσόλυκοι»!

Ο Πρωταθλητής Ευρώπης το 2008 στο Αϊντχόφεν και πιο γρήγορος Ευρωπαίος στην ιστορία των 200μ. πεταλούδα που κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο με χρόνο 1.54.16, πανευρωπαϊκή επίδοση και δεύτερη καλύτερη όλων των εποχών, έχει αποσυρθεί από τις πισίνες αλλά εξακολουθεί να λατρεύει το υγρό στοιχείο.

Έτσι μετά από το Dancing with the Stars, το Just the 2 Of Us και το Survivor φαίνεται πως έχει βρει το «λιμάνι» του στην εκπομπή Θαλασσόλυκοι, που φέτος διένυσε την 4η χρονιά της στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ.

Μάλιστα όπως αποκάλυψε ο Γιάννης Δρυμωνάκος στην συντάκτρια του Onsports.gr, Δήμητρα Πολυχρονοπούλου, πλέον έχει δίπλωμα Skipper και σκοπεύει να κάνει μόνος του ιστιοπλοΐα στα πανέμορφα ελληνικά νησιά εξερευνώντας τις θάλασσες σε κάθε γωνιά της χώρας μας!

Διαβάστε περισσότερα στο Onsports.gr

Ροή Ειδήσεων