ΣΠΟΡ

Formula 1: «Τρελάθηκε» ο Λιούις Χάμιλτον - «Θα μπορούσε να ήταν νοσοκομείο και πανηγυρίζεις;»

Λιούις Χάμιλτον
AP Images

Formula 1: Ο Λιούις Χάμιλτον εμφανίστηκε ενοχλημένος με τους πανηγυρισμούς ορισμένων, μετά το ατύχημα που είχε στο Grand Prix της Αυστρίας.

Ο Βρετανός πιλότος έχασε τον έλεγχο της Mercedes λίγο πριν το τέλος των κατατακτηρίων την περασμένη Παρασκευή (8/7), με αποτέλεσμα να συγκρουστεί στις μπαριέρες.

Η πρόσκρουση κατέστρεψε το μονοθέσιο, αλλά ευτυχώς ο Χάμιλτον βγήκε χωρίς να αντιμετωπίζει κάποιον τραυματισμό. Αρκετοί από οπαδούς του Μαξ Φερστάπεν που βρέθηκαν στην πίστα πανηγύρισαν, βλέποντας τον εφτά φορές Παγκόσμιο Πρωταθλητή να έχει ατύχημα, κάτι που τον εξόργησε.

Όπως ανέφερε στις δηλώσεις του: «Δεν άκουσα τους πανηγυρισμούς, το έκανα μετά. Δεν συμφωνώ με τίποτα από αυτά, ό,τι κι αν ισχύει. Ένας οδηγός θα μπορούσε να ήταν στο νοσοκομείο, και πανηγυρίζεις γι' αυτό; Είναι απίστευτο να συμβαίνει κάτι τέτοιο, γνωρίζοντας πόσο επικίνδυνο είναι το σπορ μας. Ήμουν ευγνώμων που δεν κατέληξα στο νοσοκομείο και δεν χτύπησα βαριά. Δεν πρέπει ποτέ να πανηγυρίζεις την πτώση του άλλου ή τον τραυματισμό του».

Σχετικές ειδήσεις