ΣΠΟΡ

Ο Βασίλης Παπαδημητρίου πουλάει το μετάλλιό του για να βοηθήσει τον Νίκο Αντωνιάδη

Νίκος Αντωνιάδης
O Νίκος Αντωνιάδης νοσηλεύεται με βαρύτατο εγκεφαλικο στο νοσοκομείο Ευαγγελισμός σε δυσκολη κατασταση.
Facebook

Ο Βασίλης Παπαδημητρίου με ανάρτησή του στο facebook γνωστοποίησε ότι πουλάει το μετάλλιο που κατέκτησε στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα του 1973 για να βοηθήσει τον παλαίμαχο παίκτη του βόλεϊ, Νίκο Αντωνιάδη, ο οποίος βρίσκεται στο νοσοκομείο σε δύσκολη κατάσταση

Ο άλλοτε πρωταθλητής του ύψους θα παραχωρήσει ένα πολύ σημαντικό κειμήλιο της αθλητικής του καριέρας για να βοηθήσει τον παλαίμαχο βολεϊμπολίστας, ο οποίος δίνει μάχη για τη ζωή του.

Ο Αντωνιάδης υπέστη εγκεφαλικό και νοσηλεύεται στον Ευαγγελισμό, με τον Παπαδημητρίου να ξεσπά στο μήνυμα του, αναφέροντας ότι δεν βρήκε βοήθεια από κανέναν.

«Σε όσες κουφ@λες απευθύνθηκα για στήριξη του αδελφικού μου φίλου, Νίκου Αντωνιάδη κάνουν το παγώνι», ανέφερε μεταξύ άλλων ο Παπαδημητρίου, ο οποίος πουλάει το χάλκινο μετάλλιο που κατέκτησε στο Ρότερνταμ.

Η ανάρτηση του Βασίλη Παπαδημητρίου

«Πωλείται το μετάλλιο.

Αποφάσισα να βγάλω σε πλειστηριασμό το μετάλλιο της μεγαλύτερης διάκρισης που είχα σαν αθλητής. Είναι αυτό της τρίτης θέσης στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα στίβου του 1973 που έγινε στο Ρότερνταμ.

Επειδή σε όσες κουφ@λες απευθύνθηκα για στήριξη του αδελφικού μου φίλου, Νίκου Αντωνιάδη κάνουν το παγώνι. Ο Αντωνιάδης, ο μεγαλύτερος αθλητής του βόλεϊ της χώρας μας, έχει σοβαρό πρόβλημα υγείας.

Νοσηλεύεται στον Ευαγγελισμό με εγκεφαλικό και είναι σε κρίσιμη κατάσταση. Βρίσκεται σε άσχημη οικονομική κατάσταση. Δεν περίμενα και κάτι από τα ραμολιμέντα που είναι μόνο για πόζες. Δεν έχω και εγώ δυνατότητα να βοηθήσω αλλιώς.

Αδερφέ περαστικά»

Το μήνυμα του γιού του Νίκου Αντωνιάδη

Ο Βασίλης Παπαδημητρίου δημοσίευσε κι ένα μήνυμα του γιου του Νίκου Αντωνιάδη, ο οποίος αναφέρθηκε στην κατάσταση του πατέρα του, αλλά και πως μπορούν να βοηθήσουν όσοι επιθυμούν. Αναλυτικά:

«Θα ήθελα να ενημερώσω οτι ο πατέρας μου ο Νίκος Αντωνιάδης νοσηλεύεται με βαρύτατο εγκεφαλικο στο νοσοκομείο Ευαγγελισμός στην Αθήνα σε δυσκολη κατασταση. Όποιος νομίζει κ μπορεί να βοηθήσει με οποιονδήποτε τρόπο ας επικοινωνησει.Γράφω και εδώ έναν αριθμό λογαριασμού του ίδιου όπου θα χρειαστούν χρήματα για τις καθημερινές μετακινήσεις καθώς και μετέπειτα για το κέντρο αποκατάστασης του αφού δεν υπάρχει η δυνατότητα κάλυψης του αν όλα πάνε καλά διότι ακόμα δεν έχει διαφύγει τον κίνδυνο... Εθνική Τραπεζα GR0701106230000062360020051

ΟΝΟΜΑ λογαριασμού

ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΑΝΤΩΝΙΑΔΗΣ».