ΣΠΟΡ

Αντιγόνη Ντρισμπιώτη: «“Σήκωνε” όλη την Ελλάδα στις πλάτες» - Η φοβερή στιχομυθία με τον προπονή της

Αντιγόνη Ντρισμπιώτη
Intime News

Αντιγόνη Ντρισμπιώτη: Μια τρομερή στιχομυθία που είχε με την Πρωταθλήτρια Ευρώπης στα 34χλμ. βάδην αποκάλυψε ο προπονητής της, Ναπολέων Κεφαλόπουλος.

Ο Κεφαλόπουλος μιλώντας στο Πρώτο Πρόγραμμα και την εκπομπή «Η Σωστή Ώρα» αποκάλυψε τη συζήτηση που είχε με την Αντιγόνη Ντρισμπιώτη, μετά τον θρίαμβο της.

Όπως ανάφερε χαρακτηριστικά: «Μετά τον αγώνα, όταν μίλησα στην Αντιγόνη και της είπα ποιο ήταν το πιο δύσκολο κομμάτι, πού αισθάνθηκες πίεση, κούραση, μου είπε “στα τελευταία 500 μέτρα και αυτό όχι γιατί ήταν η κούραση των τελευταίων 34χλμ, αλλά επειδή μου έδωσαν την σημαία”. Ήταν πολύ μεγάλη και δεν μπορούσε να βαδίσει όπως πρέπει και κουράστηκε υπερβολικά. Εγώ είπα ότι της έπεσε βαριά η σημαία γιατί σήκωνε όλη την Ελλάδα».

Στη συνέχεια, αναφέρθηκε και σε μια συζήτηση που είχε η νικήτρια του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος Στίβου με τα υπόλοιπα μέλη της ελληνικής ομάδας. «Πριν λίγο ήμασταν στο πρωινό και οι συναθλητές της την ρώτησαν για το μαγαζί στην Καρδίτσα και λέει "είμαι 38 χρονών και δουλεύω στο μαγαζί από τα 7, καταλαβαίνετε ότι έχω 31 χρόνια εκεί, σε όποια εργασία και αν ήσουν θα ζήταγες να βγεις στην σύνταξη". Οπότε αυτό το βίωμα, εκτός από την κούραση, της έχει δώσει και πολλά θετικά, ξέρει να παλεύει, να αγωνίζεται, ξέρει τις ανάγκες της αγοράς», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Τέλος, Ναπολέων Κεφαλόπουλος περιέγραψε την απαιτητική καθημερινότητα των αθλητών, λέγοντας: «Υπάρχουν περίοδοι που η προπόνηση κατά μέσο όρο αγγίζει τα 30 χλμ, αλλά δεν είναι μόνο τα χιλιόμετρα. Για να αντέξεις αυτή την επιβάρυνση θέλει πάρα πολλές ώρες σε γυμναστήρια, σε μασάζ και διατροφή, δηλαδή πρέπει να είσαι αθλητής τουλάχιστον 16 ώρες την ημέρα γιατί τις υπόλοιπες 8 πρέπει να κοιμάσαι σίγουρα».

Σχετικές ειδήσεις