ΣΠΟΡ

Στέφανος Τσιτσιπάς: Για το βήμα προς το όνειρο! Η ώρα και το κανάλι του προημιτελικού

Στέφανος Τσιτσιπάς
AP Photo/Aaron Favila

Στέφανος Τσιτσιπάς: Ο Έλληνας τενίστας θέλει να κάνει το πρώτο από τρία βήματα που χρειάζεται για να κάνει το όνειρο πραγματικότητα στο Australian Open.  

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς μετά τη συγκλονιστική πρόκριση επί του Γιανίκ Σίνερ, αντιμετωπίζει στα προημιτελικά τον Γίρι Λεχέτσκα.

Ο 21χρονος Τσέχος αποτελεί την ευχάριστη έκπληξη του Australian Open, όπου πραγματοποιεί την καλύτερη πορεία της καριέρας του. Είναι χαρακτηριστικό ότι δεν είχε περάσει ποτέ στο παρελθόν τον πρώτο γύρο σε Grand Slam.

Δεν παύει, πάντως, να είναι ένας αντίπαλος στα… μέτρα του Έλληνα πρωταθλητή, ο οποίος είναι ο μοναδικός από την περσινή οκτάδα που βρίσκεται και φέτος στα προημιτελικά.

Ο Τσιτσιπάς θα αντιμετωπίσει για δεύτερη φορά τον Λεχέτσκα, ο οποίος απέκλεισε με 3-1 σετ τον Φέλιξ Οζέρ Αλιασίμ. Οι δύο τενίστες αναμετρήθηκαν στον ημιτελικό του Ρότερνταμ, όπου ο Έλληνας αθλητής νίκησε 2-1 σετ.

Στο πρώτο Grand Slam του 2023, ο Τσιτσιπάς αφήνει υποσχέσεις και διατηρεί «ζωντανό» το όνειρο της κατάστασης του πρώτου τίτλου καριέρας σε major τουρνουά, αλλά και το Νο1 της παγκόσμιας κατάταξης.

Η ώρα και το κανάλι

Ο αγώνας του Στέφανου Τσιτσιπά με τον Γίρι Λεχέτσκα θα «κλείσει» το βραδινό πρόγραμμα στο κεντρικό court του Australian Open. Συγκεκριμένα, θα διεξαχθεί μετά τον αγώνα Αζαρένκα – Πεγκούλα, κάτι που σημαίνει ότι θα ξεκινήσει περίπου στις 12 το μεσημέρι της Τρίτης (24/1). Το Eurosport1 θα μεταδώσει τηλεοπτικά τον αγώνα, ενώ μπορείτε να ενημερωθείτε για την εξέλιξη του μέσα από το live του Newsbomb.gr.

Σχετικές ειδήσεις