ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Λιονέλ Μέσι: Η Μπαρτσελόνα κατέθεσε επίσημα την πρόταση της και περιμένει το «ναι»

Λιονέλ Μέσι
Intime News

Λιονέλ Μέσι: Η επιστροφή του «Pulga» στη Βαρκελώνη πλησιάζει, καθώς η Μπαρτσελόνα φέρεται να κατέθεσε επίσημα την πρότασή της.

Αυτό υποστηρίζει σε δημοσίευμα της η καταλανική «Sport», η οποία προσθέτει ότι οι «μπλαουγκράνα» θεωρούν ότι ο Μέσι θα πει το μεγάλο «ναι».

Η Μπαρτσελόνα, όπως αναφέρει το ρεπορτάζ, προσφέρει διετές συμβόλαιο στον Αργεντινό «σταρ», με ετήσιες απολαβές ύψους 25.000.000 ευρώ.

Να θυμίσουμε ότι θεωρείται δεδομένο ότι ο Λιονέλ Μέσι θα αποχωρήσει από την Παρί Σεν Ζερμέν το καλοκαίρι, ενώ την προσπάθεια της να τον πείσει κάνει η Αλ Χιλαλ. Η ομάδα της Σαουδικής Αραβίας είναι διατεθειμένη να δώσει 450.000.000 ευρώ, για να τον αποκτήσει.

Πριν λίγες ημέρες, μάλιστα, το Γαλλικό Πρακτορείο Ειδήσεων μετέδωσε ότι ο Αργεντινός «σταρ» αποφάσισε να αποδεχθεί την αστρονομική πρόταση της Αλ Χιλάλ. Ο πατέρας του, Ζόρζε Μέσι, όμως σε story που έκανε στη Instagram υπογράμμισε ότι δεν υπάρχει συμφωνία, συμπληρώνοντας ότι όποια απόφαση για το μέλλον του θα γιου του θα παρθεί μετά το τέλος της σεζόν.

Σχετικές ειδήσεις