ΣΠΟΡ

Χάντμπολ: Ισοφάρισε ο Ολυμπιακός και όλα θα κριθούν στον τελικό των τελικών

Χάντμπολ: Ισοφάρισε ο Ολυμπιακός και όλα θα κριθούν στον τελικό των τελικών

Νίκη του Ολυμπιακού επί της ΑΕΚ με 27-25 και ο τίτλος στο χάντμπολ ανδρών θα κριθεί σε πέμπτο ματς με τον νικητή να κατακτά το τρόπαιο.

Τεράστιο σασπένς στην Α1 χάντμπολ των ανδρών, με τον τίτλο να κρίνεται σε πέμπτο τελικό. Ο Ολυμπιακός/Όμιλος Ξυνή επικράτησε της ΑΕΚ με 27-25, ισοφαρίζοντας τη σειρά σε 2-2. Στο κλειστό της Ηλιούπολης οι «ερυθρόλευκοι» έμειναν ζωντανοί στη διεκδίκηση του τίτλου και πλέον όλα θα κριθούν στον… τελικό των τελικών, στο 5ο ματς της σειράς.

Ο καθοριστικός αγώνας που θα κρίνει και το ποιος θα στεφθεί πρωταθλητής στην Handball Premier, θα διεξαχθεί την Τετάρτη 31 Μαϊου στο κλειστό «Γ. Κασσιμάτης» του ΟΑΚΑ.

Οι «ερυθρόλευκοι» είχαν μικρό προβάδισμα απ’ την αρχή, σε μια αναμέτρηση με όλα τα χαρακτηριστικά του ντέρμπι. Στο ημίχρονο οι γηπεδούχοι ήταν μπροστά 16-12, στη μεγαλύτερη διαφορά του πρώτου μέρους.

Η Ένωση έμενε κοντά, αλλά ένα ξέσπασμα του Ολυμπιακού πήγε τη διαφορά στο 23-17. Η Ένωση αντέδρασε μειώνοντας στο γκολ (24-23), το ματς έγινε απόλυτο ντέρμπι και τελικά ο Ολυμπιακός με 1 ή 2 γκολ κράτησε το προβάδισμα μέχρι το τέλος, πανηγυρίζοντας την επικράτηση με 27-25.