ΣΠΟΡ

Νικ Κύργιος: Άγριο ξέσπασμα στα social media - Έκαψε τη φανέλα των Σέλτικς μετά τον αποκλεισμό (vid)

Νικ Κύργιος: Άγριο ξέσπασμα στα social media - Έκαψε τη φανέλα των Σέλτικς μετά τον αποκλεισμό (vid)
EPA/JASON SZENES, ΑΜΠΕ

Νικ Κύργιος: Έξαλλος με την αποτυχία των Σέλτικς να πάρουν το Game 7 απέναντι στους Χιτ, να στεφθούν Πρωταθλητές της Ανατολής και κατ’ επέκταση να βρεθούν στους τελικούς του NBA έγινε ο Ελληνοαυστραλός τενίστας.

Ο Νικ Κύργιος έχει εκφράσει δημόσια τα αισθήματά του για τους «Κέλτες» της Βοστώνης, ενώ σε πολλές περιπτώσεις έχει εμφανιστεί σε τουρνουά με την εμφάνιση του συλλόγου. Αυτός ήταν και ο λόγος που πήρε θέση και παρακολούθησε ζωντανά την κρίσιμη «μάχη» με το «συγκρότημα» του Μαϊάμι.

Μάλιστα, είχε διάθεση να κάνει και σχολιασμό της αναμέτρησης, όπως για παράδειγμα τον τραυματισμό του Τζέισον Τέιτουμ στην πρώτη φάση του Game 7 που αποχώρησε με πρόβλημα στον αστράγαλο.

Ακόμα, στάθηκε στην κακή απόδοση του Τζέιλεν Μπράουν, με τα πολλά λάθη, ενώ ξεκαθάρισε πως οι Σέλτικς έπρεπε να πορευτούν χωρίς τους Σμαρτ και Ουίλιαμς.

Ωστόσο, το αποκορύφωμα του ξεσπάσματος του Νικ Κύργιου ήρθε μέσω του επίσημου προφίλ στο Instagram, όπου μετά το τέλος του αγώνα και την επικράτηση των Χιτ, θέλησε να βάλει φωτιά στην εμφάνιση των Σέλτικς με αναπτήρα.

Σχετικές ειδήσεις