ΣΠΟΡ

Νόβακ Τζόκοβιτς: Ο μαγνήτης που τον κάνει... Iron Man - «Το μεγαλύτερο μυστικό της καριέρας μου»

Νόβακ Τζόκοβιτς: Ο μαγνήτης που τον κάνει... Iron Man - «Το μεγαλύτερο μυστικό της καριέρας μου»
Print Screen - Video

Η κάμερα «έπιασε» τον Νόβακ Τζόκοβιτς με ένα μαγνητάκι στο στήθος και ο Σέρβος δεν έχασε την ευκαιρία να τρολάρει τους δημοσιογράφους, όταν θέλησαν να μάθουν το... μυστικό του.

Ο Νόβακ Τζόκοβιτς έχει ξεκινήσει εντυπωσιακά τις υποχρεώσεις του στο φετινό Roland Garros και ήδη βρίσκεται στον τρίτο γύρο του γαλλικού Grand Slam, «καθαρίζοντας» και τα δύο παιχνίδια του με 3-0 σετ (τελευταίο αυτό επί του Μάρτον Φούτσοβιτς).

Ωστόσο, τις τελευταίες ώρες έχει γίνει viral στα social media μια φωτογραφία του σπουδαίου Σέρβου τενίστα μια φωτογραφία που δείχνει μια «μυστηριώδη» συσκευή στο στήθος του.

Ο Τζόκοβιτς έβγαλε τη φανέλα του κατά τη διάρκειας μιας διακοπής στην αναμέτρηση με τον Φούτσοβιτς και η κάμερα έπιασε μια μαγνητική συσκευή κολλημένη στο στήθος του, την οποία στη συνέχεια άλλαξε με μια άλλη.

Μετά το τέλος της αναμέτρησης, οι δημοσιογράφοι θέλησαν να τον ρωτήσουν για αυτό στην καθιερωμένη συνέντευξη Τύπου και φυσικά ο «Νόλε» δεν έχασε την ευκαιρία να αστειευτεί και να τους τρολάρει.

«Όταν ήμουν παιδί μου άρεσε πολύ ο Iron Man, οπότε προσπαθώ να τον υποδυθώ» είπε αρχικά ο Νόβακ Τζόκοβιτς και πρόσθεσε:

«Ξέρετε, η ομάδα μου χρησιμοποιεί τη νανοτεχνολογία για να με βοηθήσει να αποδώσω όσο καλύτερα γίνεται στο γήπεδο. Αυτό είναι το μεγαλύτερο μυστικό της καριέρας μου. Εάν δεν υπήρχε αυτό, πιθανότατα τώρα δεν θα καθόμουν εδώ».

Φυσικά, το... μυστικό δεν είναι κάτι περίεργο, αλλά ένα «Q Magnet». Μια μαγνητική θεραπευτική συσκευή που ανακουφίζει από μυϊκούς πόνους.

Διαβάστε επίσης:

Στέφανος Τσιτσιπάς: Το βράδυ της Παρασκευής ο αγώνας με τον Σβάρτσμαν στο Roland Garros

Στέφανος Τσιτσιπάς: «Υπάρχει μεγάλος πόνος, ξεχνάμε ότι πρέπει να διασκεδάζουμε»

Στέφανος Τσιτσιπάς: Αποδοκιμασίες στο Roland Garros - Η απόφαση που τον εξόργισε (video)

Νόλε: «Το Κόσοβο είναι η καρδιά της Σερβίας» - Το μήνυμά του στο Roland Garros

Roland Garros: Με άγριες διαθέσεις ξεκίνησε ο Τζόκοβιτς - Πρώτος αποκλεισμός για παίκτη του Top 10