ΣΠΟΡ

Παναθηναϊκός: Αισιόδοξη η Νικολάου για τους παλαιστές

Παναθηναϊκός: Αισιόδοξη η Νικολάου για τους παλαιστές

Εμφάνιση με θετικά μηνύματα πραγματοποίησαν οι παλαιστές του Παναθηναϊκού, Ευγένιος Πέντορετς, Νίκος Λέων και Βλαδίμηρος Ματίας, στο διεθνές τουρνουά ελληνορωμαϊκής πάλης ανδρών «Kristjan Palusalu XXVII Memorial» που διεξήχθη στο Ταλίν της Εσθονίας, σύμφωνα με την προπονήτριά τους, Λία Νικολάου.

«Ήταν ένα πολύ δύσκολο τουρνουά, οι αθλητές μας όμως άφησαν καλές εντυπώσεις. Το περίεργο είναι πως και οι τρεις αθλητές στα πρώτα ματς κέρδιζαν το 1ο ημίχρονο, κάτι που δικαιολογείται από το ότι ακόμα δεν βρίσκονται σε πλήρη αγωνιστική κατάσταση. Ήταν ένα καλό τεστ μετά τη βασική προετοιμασία. Αν φανταστεί κανείς ότι στη βαριά κατηγορία συμμετείχαν 2 Ολυμπιονίκες και 2 Παγκόσμιοι πρωταθλητές.

Χαρακτηριστικό της εμφάνισης της ομάδας είναι ότι δυο μεγάλες σχολές της πάλης της Ουκρανίας και της Λιθουανίας, ζήτησαν τους αθλητές μας για κοινή προετοιμασία ενόψει Πανευρωπαϊκού αναγνωρίζοντας το επίπεδό τους. Από εβδομάδα θα επισημανθούν τα λάθη που έκαναν στην τακτική και θα μπούμε στο δεύτερο στάδιο προετοιμασίας», ήταν τα λόγια της Νικολάου.

Σχετικές ειδήσεις