ΣΠΟΡ

Μαραθώνιος Αθήνας: Συγχαρητήρια από Παπούλια

Μαραθώνιος Αθήνας: Συγχαρητήρια από Παπούλια

Μεγάλο ενδιαφέρον για το Μαραθώνιο της Αθήνας έδειξε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Κάρολος Παπούλιας, ο οποίος υποδέχθηκε στο Προεδρικό Μέγαρο τον πρόεδρο του ΣΕΓΑΣ, Κώστα Παναγόπουλο, και τον γενικό γραμματέα, Βασίλη Σεβαστή

«Σας συγχαίρω για την εξαιρετική δουλειά που κάνετε και την τεράστια επιτυχία που σημειώνει τα τελευταία χρόνια ο Μαραθώνιος Αθήνας», ήταν τα λόγια του: «Εχω έναν γνωστό μου στη Γερμανία που μου μιλάει συνεχώς για τον Αυθεντικό Μαραθώνιο».

Ο πρώτος πολίτης της χώρας ζήτησε να ενημερωθεί για τον Αυθεντικό αγώνα, για τις συμμετοχές, αλλά και το κοινωνικό, περιβαντολλογικό και φιλανθρωπικό πρόγραμμα της διοργάνωσης. Μάλιστα, θέλησε να μάθει τι γενικότερη κατάσταση στον ελληνικό στίβο ρωτώντας για τα ζητήματα που τον απασχολούν.

Οι δύο παράγοντες της ομοσπονδίας επισκέφθηκαν τον πρώτο πολίτη της χώρας, λίγο πριν την ολοκλήρωση της θητείας του, προκειμένου να τον ευχαριστήσουν για την ουσιαστική συμβολή του στην εξέλιξη του Μαραθωνίου (από το 2006, ο αγώνας γίνεται υπό την αιγίδα της προεδρίας), αλλά και τη γενικότερη στήριξη του στον κλασικό αθλητισμό.

Σχετικές ειδήσεις