ΣΠΟΡ

LIVE: Η «χρυσή» Άννα Κορακάκη επιστρέφει στην Ελλάδα!

LIVE: Η «χρυσή» Άννα Κορακάκη επιστρέφει στην Ελλάδα!

Όλη η Ελλάδα περιμένει σήμερα, Πέμπτη (11/08/2016) την άφιξη της «χρυσής» ΆνναςΚορακάκη.

Συνοδευόμενη από τον πατέρα της και προπονητή της, αρχικά θα προσγειωθεί, με την πτήση AZ 720 της Alitalia, από τη Ρώμη στο «Ελευθέριος Βενιζέλος» της Αθήνας στις 11:40 και από εκεί θα συνεχίσει και πάλι αεροπορικά το ταξίδι της μέχρι τη Θεσσαλονίκη, με τελικό προορισμό την ιδιαίτερη πατρίδα της, τη το αγώνισμα στο οποίο κέρδισε το χρυσό ολυμπιακό μετάλλιο.

Στο «Ελευθέριος Βενιζέλος» τη χρυσή Ολυμπιονίκη θα υποδεχθεί εκ μέρους της κυβέρνησης ο υπουργός Εσωτερικών, Παναγιώτης Κουρουμπλής, ενώ το καλωσόρισμα αναμένεται να είναι ενθουσιώδες και στα δύο αεροδρόμια.

Αξίζει να σημειωθεί ότι μετά τις σπουδαίες της επιδόσεις στο Ρίο, η 20χρονη αθλήτρια κατατάσσεται πλέον επάξια ανάμεσα στις κορυφαίες σκοπεύτριες του κόσμου, καθώς σύμφωνα με την κατάταξη της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας Αθλητικής Σκοποβολής, αυτή τη στιγμή έχει καταλάβει την 5η θέση στα 25 μέτρα με πιστόλι, το αγώνισμα στο οποίο κέρδισε το χρυσό ολυμπιακό μετάλλιο.

Όσον αφορά στα 10 μέτρα με αεροβόλο πιστόλι, άθλημα στο οποίο κατέκτησε το χάλκινο ολυμπιακό μετάλλιο, έχει καταλάβει την 4η θέση στην κατάταξη.

Σχετικές ειδήσεις