ΣΠΟΡ

Δήμητρα Κοροκίδα: «Μια ή δυο θέσεις πιο ψηλά στο Τόκιο»

Δήμητρα Κοροκίδα: «Μια ή δυο θέσεις πιο ψηλά στο Τόκιο»

Συνεχίζοντας την παρουσίαση των παραολυμπιονικών μας, μελών της εθνικής παραολυμπιακής ομάδας, παρουσιάζουμε σήμερα την Δήμητρα Κοροκίδα, πρωταθλήτρια του στίβου και μέλος της εθνικής ομάδας ποδηλασίας.

Η Ελληνίδα πρωταθλήτρια κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο στη σφυροβολία, με επίδοση 4.28 μ. στους παραολυμπιακούς αγώνες του Ρίο. Και πλέον, δεν μας το κρύβει, βάζει πλώρη για Τόκιο με στόχο μια από τις δύο πρώτες θέσεις... Γνωρίστε, λοιπόν, την Δήμητρα Κοροκίδα, μέσα από τη συνέντευξή της στο Dokari.gr.

Σφαίρα, δίσκος, ακόντιο και πρωτιές σε παγκόσμιο επίπεδο. Πες μας δυο λόγια για τα συναισθήματά σου την ώρα που αγωνίζεσαι.

Γενικά είμαι άνθρωπος που καθετί που βιώνει το νιώθει έντονα. Πριν αγωνιστώ έχω άγχος και ενθουσιασμό γιατί θέλω πολύ να πετύχω τον στόχο μου, όμως μόλις ξεκινήσει ο αγώνας μου, μόλις δηλαδή ανέβω στην ειδική καρέκλα από την οποία πραγματοποιώ τις ρίψεις, τα ξεχνώ όλα, ηρεμώ και επικεντρώνομαι σε αυτό που πρέπει κάνω.

Θα μας... συστήσεις τις δύο γάτες σου;

Οι δύο γάτες μου είναι το Γατάκι και η Φάτσα. Είναι και οι δύο θηλυκές, ταρταρούγες και με πολύ καλό χαρακτήρα. Η Φάτσα ως μικρότερη (σχεδόν 5 μηνών) είναι πιο δραστήρια και ταλαιπωρεί λίγο το Γατάκι καθώς θέλει συνέχεια να παίζει. Το Γατάκι είναι ήσυχο και καλόβολο, απλά λίγο πιο δυσκίνητο αφού της αρέσει το φαγητό και αυτό φαίνεται και από τη σιλουέτα της!

Διαβάστε ολόκληρη τη συνέντευξη στο www.dokari.gr.