ΣΠΟΡ

Έτοιμη για το επόμενο έπαθλο η Ελληνίδα πρωταθλήτρια Κατερίνα Αποστολίδου!

Έτοιμη για το επόμενο έπαθλο η Ελληνίδα πρωταθλήτρια Κατερίνα Αποστολίδου!

Με πυρετώδεις ρυθμούς η νεαρή αθλήτρια του Sanda προετοιμάζεται για τους επόμενους αγώνες και τις εγχώριες διοργανώσεις της ομοσπονδίας, διασυλλογικά αλλά και για το Πανελλήνιο πρωτάθλημα.

Η Ελληνίδα αθλήτρια του Fight Academy Περάματος που έκλεψε τις εντυπώσεις και κατάκτησε την 3η θέση στο παγκόσμιο πρωτάθλημα Sanda προετοιμάζεται μαζί με τον προπονητή της και πατέρα της Απόστολο Αποστολίδη, προκειμένου να τιμήσει για άλλη μια φορά τη σχολή του Περάματος, αλλά και τη γαλανόλευκη...

Δείτε εδώ την διάκριση της Κατερίνας Αποστολίδου στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Κινεζικού Μποξ που διεξήχθη στη Βουλγαρία

f2 copy

Η αθλήτρια, μέσω του FB ευχαρίστησε θερμά τους χορηγούς της και όσους την στήριξαν και συνεχίζουν να τη στηρίζουν στη μεγάλη προσπάθεια που κάνει.

Η εταιρεία Skag, μια αμιγώς Ελληνική εταιρεία με εξαγωγές σε πάνω από 35 χώρες σε όλο τον κόσμο, ήταν ο χορηγός της παγκόσμιας πρωταθλήτριας sanda Κατερίνας Αποστολίδου στο παγκόσμιο πρωτάθλημα wushu στη Βουλγαρία, μια συνεργασία που θα συνεχιστεί και από την οποία περιμένουμε και άλλες παγκόσμιες διακρίσεις.

katerina copy

Η αθλήτρια ευχαριστεί από καρδιάς τον κύριο Κώστα Σκαγιά για την στήριξή του.

Μεγάλο στοίχημα για την κορυφαία αθλήτρια είναι βεβαίως οι πρώτοι Μεσογειακοί Αγώνες wushu sanda που θα διεξαχθούν του χρόνου στην Αθήνα.

Ευτυχώς υπάρχει κι αυτή η Ελλάδα. Μια Ελλάδα που αγωνίζεται μακριά από τη μιζέρια και την οικονομική δυστοκία που έχει επιβληθεί στη χώρα μας τα τελευταία χρόνια.

Υπάρχει η Ελλάδα της δημιουργίας και της εξωστρέφειας.

Σχετικές ειδήσεις